2777
2789
نفسسسسس بکششششش چندتا دکتر دیگه برو بنظرم حس خوبی نسبت بهش ندارم نه نمیکنه خوشبخت میشینی باهم تز ...

سلام شبتون بخیر 

شما حس ششمی هستین 

میشه بگین من بالاخره احساسخوشبختی و شادی واقعی بهم دست میده ؟

همیرم دوستم داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تزریق چربی کلا جذب میشه اگ بمونه درصد کمی ازشمیمونه منم عفونت معده دارم و هرچیم دارو میخورم خور نمیش ...

تزریق چربی دیدی اطرافیانت صورتم به شدت لاعر چربی هم میشه هر سال زد هر سال بزنی چن ماه میمونه البته پولش ندارم باید شاعل شم بعد  میدونی قیمتاش

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
میانگرایی و خیلی مغرور. عصبی و زودرنج. دست و دلباز و کینه ای.

مشه بهم بگی فردا زنگش بزنم یا نه

کی عقد میکنم 

ممنونت میشم عزیرم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

نفسسسسس بکششششش چندتا دکتر دیگه برو بنظرم حس خوبی نسبت بهش ندارم نه نمیکنه خوشبخت میشینی باهم تز ...

میشه حستون رو درباره منم بگید

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
کارش چیه؟ جون آقامون جنتلمن 

صاحب صنف خاصیه کارش ازاده اینطور حس کردم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
تزریق چربی کلا جذب میشه اگ بمونه درصد کمی ازش میمونه منم عفونت معده دارم و هرچیم دارو میخورم خوب نمی ...

ی تاپیک درمانی دارم برا عفونت معده برا من چون کل خاندان دترن دوباره ازشون میگرم دوستی میدم بهت یادم باشه بفرستم برات

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
تزریق چربی دیدی اطرافیانت صورتم به شدت لاعر چربی هم میشه هر سال زد هر سال بزنی چن ماه میمونه البته پ ...

بستگی داره دیگه بین ۵تا۱۰ اینکه چقد بخای بزنی دیدم بزنن ولی میگن ۷۰تا۸۰درصدش جذب میشه مجدد باید بری ترمیم

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠