2777
2789
آره اوکی میشین باهم ولی یکم طول میکشه  امتحاناتم آره قبول میشی

از من چی حس میکنی؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
زانوم تعویض مفضل کنم در اینده عفونت میکنه ؟ اخه روماتیسم دارم و عفونت معدم خوب نمیشه مدام برمیگرده م ...

تزریق چربی کلا جذب میشه اگ بمونه درصد کمی ازش میمونه منم عفونت معده دارم و هرچیم دارو میخورم خوب نمیشم علائمشم تلخی دهن و سوزش معده تو خواب 

ی چیزیم بگم زندگیتو حفظ کن ولی مجدد صد درصد اعتماد نکن

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قسم نده غیب رو فقط الله میدونه  سال آینده ان‌شاءالله تلاش کنید آیه ۲۹ طوره مؤمنون رو چله ...

حالا که گفتی مشکل همسرم ایا حل می شه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
زانوم تعویض مفضل کنم در اینده عفونت میکنه ؟ اخه روماتیسم دارم و عفونت معدم خوب نمیشه مدام برمیگرده م ...

نفسسسسس بکششششش

چندتا دکتر دیگه برو بنظرم حس خوبی نسبت بهش ندارم

نه نمیکنه

خوشبخت میشینی باهم

تزریق هم خیلی راضی نمیشی ‌...حتماااا برو کار میکاپ و پِی اش رو بگیر

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....
عزیزم اسم شوهرم چیه؟ برمیگرده؟ کسی که تو ذهنمه بهم درخواست میده؟

سجاد ، علی اصغر؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
میانگرایی و خیلی مغرور. عصبی و زودرنج. دست و دلباز و کینه ای.

اصلااااا مغرور نیستمااا اصلااا با اینکه مرداد ماهیا معروفن ب غرور زودرنجم ولی زودم یادم میره دست و دلبازم ولی اصلااا کینه ای نیستم نصفشو درس گفتی

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

آره آره حتما قبول میشی!حس خوبی دارم بش ما خانوادگی خواستیم بریم دوبی یک هفته ای پاسپورت و ویزا اومد ...

نه دیگه پاسشون باید لیبل داشته باشه اون هنوز نیومده. 

در مورد نیتم ک ازدواج هست چ ب ذهنتون میرسه. همکار شوهر ِ خواهرم حرفی میزنه برای ازدواج یا نه؟؟

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya

به نطرتون جاریم دو رو هست یا مادرشوهرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قبول ک شدم یکی از کلیه هامو می دم بت برو صفا کن باش. شوهرم اخلاقش چطوریه ؟( داش هنوز نیومده چ شوهرم ...

در عین با کلاسی فروتن و مهربونه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اصلااااا مغرور نیستمااا اصلااا با اینکه مرداد ماهیا معروفن ب غرور زودرنجم ولی زودم یادم میره دست و د ...

داش من ک ادعا نکردم حس ششمم ولی من همچین وایبی گرفتم ازت

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
به نطرتون جاریم دو رو هست یا مادرشوهرم

جاریت