2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره اوکی میشین باهم ولی یکم طول میکشه  امتحاناتم آره قبول میشی

چقدر طول میکشه حدودی؟

بهم متعهد هست

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
می‌خوان برن کانادا سفارت ترکیه رفتن انگشت نگاری ولی لیبل پاسشون هنوز نیومده. راستی ی سوال  ...

آره آره حتما قبول میشی!حس خوبی دارم بش

ما خانوادگی خواستیم بریم دوبی یک هفته ای پاسپورت و ویزا اومد!ویزا گرفتن؟

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....
عزیزم 😍بهت میاد کمتر باشی البته از صحبت کردنت گفتما شوهرم اصلا بچه دوس نداره اصلاااا

زانوم تعویض مفضل کنم در اینده عفونت میکنه ؟ اخه روماتیسم دارم و عفونت معدم خوب نمیشه مدام برمیگرده ممکنه ..

شوهرم بازم بهم خیانت میکنه ؟

ازهم اخرش جدا میشیم یا خوشبخت میشیم در کنار هم تا اخر عمر ؟

از شوهر الانم بچه دار میشم ؟

تزریق چربی بکنم به صورتم موندگار میشه برام یا کلا راضی میشم ؟

ترو خدا جواب سوالام بده 

کار میکاپ خوبه برم توش درامد دار میشه برام ؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
ن من خیلی ستم کشیدم متاسفانه ازدواج دوممه میخام جداشم شوهرککه ای دارم 

عزیزدلم🥺آدم همیشه با شوهر ب جایی نمیرسه خیلی وقتا همون شوهر میشه مایه ی عذاب و زجر کشیدنت 

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

آره اوکی میشین باهم ولی یکم طول میکشه  امتحاناتم آره قبول میشی

زانوم تعویض مفضل کنم در اینده عفونت میکنه ؟ اخه روماتیسم دارم و عفونت معدم خوب نمیشه مدام برمیگرده ممکنه ..

ترو خدا جواب سوالام بده 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
یاخدا یکی از اینا قراره شوهرم شه؟ حداقل حامد باکلاس تر از سعیده. پزشکی رو میارم؟

اره رتبت خوب میشه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
میانگرایی و خیلی مغرور. عصبی و زودرنج. دست و دلباز و کینه ای.

ترو خدا جواب سوالام بده 

۴ تا ۶ ماه فک کنم....متعهد سفت و سخت نیست

زملن اشتی منظورمه

تورخدا منم بگو کی خونه می خرم

عزیزم قسم نده غیب رو فقط الله میدونه 

سال آینده ان‌شاءالله تلاش کنید آیه ۲۹ طوره مؤمنون رو چله بگیرید روزی ۷ مرتبه بخونید ان‌شاءالله خونه میخری تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم نذر سی هم خیلی جوابه