2777
2789
میشه لطفا بگین کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟ به هدفم‌میرسم؟

چند سال دیگه ولی دور نیست بله شما تلاش کن به هدفتم میرسی

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از دعا های قشنگت الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه پسر دارم دلم دختر میخواد😅

فدات عشقم، ایشاالله سالم باشه دخملم باشع شبیه مامانش باشه🥺🥲🥲🫠 

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره  ای دونت نو..

درمورد طرف من حستون چیه (تو رابطه نبودیم صرفا دوستانه بود ولی خب…) الان صحبت نمیکنیم دیگه

دلتنگه ؟ استوریایی که پاک میکنه مخاطبش منم؟ یا ممکنه همو ببینیم و دوباره اوکی بشیم؟ 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

تقریبا درست دوست دختر داره یانه کسی رو دوست داره یا نه اگه داره خصوصیاتش رو بگو

دوست دختر نداره 

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

مرسی عشقم، دخترخالم اونم به عشقش رسید چون از حسی که داشتم بهش گفتم از ته دلم براش ارزوکردم بهش برسه ...

انشالله خوشبخت بشن  

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

مرسی ان شالله

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره  ای دونت نو..

این دیونه اصلا نیومده جلو تا پیش بزنم 

ولی هر وقت میبینمش چنان اخم میکنم که تو افق محو میشه 

اگه رفتارش جالب نبود باهات یعنی داره یا سرگرم چیزیه  یه جوری باهاش رفتار نکن که فکر کنه خداش ه ...

فامیلمونه ازش خوشم میاد

دوستمو فرستادم بیویش گفته بودمایل بااشنای...گفت که من موقعیت اشنایی با کسی رو ندارم..

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

میشه لطفا به منم جواب بدی؟

من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم کم رابطشون خوب میشه با محمد؟ 

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

۲ماه.فعلا مجازی همدیگه رو ندیدیم

عزیزم حواستو بده بهت درخواست رابطه نده بگه عکس نُود میخوام، پسرخوبیه دوستت داره ولی بیشتر مواظب خودت باش

چون من خودم این بلا سرم اومده همه ازم عکس میخواستن

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم