من تو دلم اینه الان حامله نیستی ولی زود حامله میشی باز انگار گفتی برای دومین بچه.. امیدوارم به خاستت برسی یه نی نی دختر خوشگل
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرین درست گفتین خیلی دوس داریم همو ولی خیلی هم سختی داریم😣 نگران بودم خانوادم همیشه اذیت کنن حس ...
نه چند سال طول نمیکشه درست میشه یه چند وقت فرصت بده بهش حسم میگه ذهنش اشفتس
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
میشه لطفا به منم جواب بدی؟ من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم ...
انشاالله خانوادتونم قبولش میکنن من بدم میاد خانواده ها سنگ میندازن جلو بچه هاشون، ایشاالله به زودیی زود بهم برسید بدون هیچ مشکلی از خدا میخوام بهش برسی🥲🤩
اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
فامیلمونه ازش خوشم میاد دوستمو فرستادم بیویش گفته بودمایل بااشنای...گفت که من موقعیت اشنایی با کسی ...
اگه ازش خوشت میاد واسطه نذار بینتون خراب میکنه و اینکه ارزش تو بیشتر از این حرفاست ..شخصیتتو جوری بساز که از خداش باشه بهش اجازه اشنایی بشی نه اینکه خودت برسی سمتش
فامیلمونه ازش خوشم میاد دوستمو فرستادم بیویش گفته بودمایل بااشنای...گفت که من موقعیت اشنایی با کسی ...
اگه ازش خوشت میاد واسطه نذار بینتون خراب میکنه و اینکه ارزش تو بیشتر از این حرفاست ..شخصیتتو جوری بساز که از خداش باشه بهش اجازه اشنایی بدی نه اینکه خودت بری سمتش
درمورد طرف من حستون چیه (تو رابطه نبودیم صرفا دوستانه بود ولی خب…) الان صحبت نمیکنیم دیگه دلت ...
غیر مستقیم میخاد بگه دلش میخاد باهات حرف بزنه ولی نمیتونه سز صحبت باز کنه یا از ترس یا از غرور
خیای😩 ممنونم عزیزم خودم استخدامی قبول شدم مصاحبه هم قبول میشم؟
خااهش
بله ولی یکم بیشتر وقتتو بزار روش