همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
میشه لطفا به منم جواب بدی؟ من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم ...
( من فقط حسمو میگم حس ششم نیستما )
حس میکنم اوکی میشین فقط از اون تایم زمانی که تو ذهنته یکم دیر تر ولی خانواده به مرور نرم میشن در کل دوسش داری سختیشم بکش
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
اول سلامتیش،دوم صحیح و سالم به دنیا بیاد سوم کاکل پسل به سلامتی به دنیا بیاد قدمش پراز برکت از خدا م ...
مرسی از دعا های قشنگت الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه پسر دارم دلم دختر میخواد😅
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عزیزم میشه بگی حسن چی میگه اون پسری که شیش ساله از دور نگاه میکنه هدفش چیه چی م ...
حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره
ای دونت نو..
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره ای دونت نو..
منم بگو ایا حامله ام
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚