بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا به منم جواب بدی؟ من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم ...
( من فقط حسمو میگم حس ششم نیستما )
حس میکنم اوکی میشین فقط از اون تایم زمانی که تو ذهنته یکم دیر تر ولی خانواده به مرور نرم میشن در کل دوسش داری سختیشم بکش
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
اول سلامتیش،دوم صحیح و سالم به دنیا بیاد سوم کاکل پسل به سلامتی به دنیا بیاد قدمش پراز برکت از خدا م ...
مرسی از دعا های قشنگت الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه پسر دارم دلم دختر میخواد😅
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عزیزم میشه بگی حسن چی میگه اون پسری که شیش ساله از دور نگاه میکنه هدفش چیه چی م ...
حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره
ای دونت نو..
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره ای دونت نو..
منم بگو ایا حامله ام
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚