2777
2789
ان شالله هر چی خدا بخواد کار خوب قسمت هنسرم میشه راستی جنسیتشم حدس بزن

اول سلامتیش،دوم صحیح و سالم به دنیا بیاد سوم کاکل پسل به سلامتی به دنیا بیاد قدمش پراز برکت از خدا میخوام سالم بزارش تو بغلت

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

چون از درون اروم نیستی استرس نگرانی ناراحتی غم اینا باعث میشن حست ضعیف بشه و اینکه وابستگی به هدف ...

آرش بمن حسی داره ؟

چرا پیشنهاد نمیده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا به منم جواب بدی؟ من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم ...

( من فقط حسمو میگم حس ششم نیستما )

حس میکنم اوکی میشین فقط از اون تایم زمانی که تو ذهنته یکم دیر تر ولی خانواده به مرور نرم میشن در کل دوسش داری سختیشم بکش

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

موهای سیاه قد نسبتا بلند شیک پوش خوش صحبت یکم مغرور نسبتا لاغر  دیگه ای دونت نو..  ...

تقریبا درست

دوست دختر داره یانه کسی رو دوست داره یا نه

اگه داره خصوصیاتش رو بگو

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

اره عزیزم دقیقا همینه نمیدونم چیکا رکنم 4 ساله فکر کردن بهش باعث عذابم میشه 

بنظر میاد سنت ۱۸اینطوری باشه

ببین گلم به هرچی بخوایی برسی بیخیالش باش جوری که لذت بقیه ی لحظات زندگیتو خراب نکنه بذار بوقتش اتفاق بیفته

میشه حس رضا رو نسبت بمن بگی؟ هدفش از ارتباط با من چیه؟

چقد باهمین؟؟

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

بنظر میاد سنت ۱۸اینطوری باشه ببین گلم به هرچی بخوایی برسی بیخیالش باش جوری که لذت بقیه ی لحظات زندگ ...

اره 

درسته.سعیمو میکنم  

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

اول سلامتیش،دوم صحیح و سالم به دنیا بیاد سوم کاکل پسل به سلامتی به دنیا بیاد قدمش پراز برکت از خدا م ...

مرسی از دعا های قشنگت الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه پسر دارم دلم دختر میخواد😅

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عزیزم میشه بگی حسن چی میگه  اون پسری که شیش ساله از دور نگاه می‌کنه هدفش چیه  چی م ...

۶ساله از دور نگا میکنه؟عجب صبری داری

من جات بودم ترکونده بودمش

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم میشه بگی حسن چی میگه  اون پسری که شیش ساله از دور نگاه می‌کنه هدفش چیه  چی م ...

حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره 

ای دونت نو.. 

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

تقریبا درست دوست دختر داره یانه کسی رو دوست داره یا نه اگه داره خصوصیاتش رو بگو

اگه رفتارش جالب نبود باهات یعنی داره یا سرگرم چیزیه 

یه جوری باهاش رفتار نکن که فکر کنه خداش هستی

بذار خودش بیفته دنبالت

مرسی عزیزمممم انشالله به هرچی که میخوای برسی

مرسی عشقم، دخترخالم اونم به عشقش رسید چون از حسی که داشتم بهش گفتم از ته دلم براش ارزوکردم بهش برسه الانم عقدن🥺

حس میکنم از طرف تو دو دله نمیدونه شما پسش میزنی یا نه یه حالت ترسی داره  ای دونت نو..

منم بگو ایا حامله ام 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
( من فقط حسمو میگم حس ششم نیستما ) حس میکنم اوکی میشین فقط از اون تایم زمانی که تو ذهنته یکم دیر تر ...

افرین درست گفتین

خیلی دوس داریم همو ولی خیلی هم سختی داریم😣

نگران بودم خانوادم همیشه اذیت کنن

حس میکنین شغلش زود اوکی میشه؟ یا ممکنه حتی چند سال دیگه بشه؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته