2777
2789
حامله ام ؟ دیروز باید مری میشدم

انشاالله نینی داری🤩❤️

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

اقا کسی که دوسش دارم منظورمه

موهای سیاه

قد نسبتا بلند

شیک پوش

خوش صحبت

یکم مغرور

نسبتا لاغر 

دیگه ای دونت نو.. 

حسم و فقط گفتم.

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ولی اصلا در این مورد نمیتونم هیچ جوابی بگیرم

چون از درون اروم نیستی

استرس نگرانی ناراحتی غم

اینا باعث میشن حست ضعیف بشه

و اینکه وابستگی به هدفت باعث میشه هر صدایی رو از درونت نشنویی دلت میخواد چیزی رو بشنوی که خوشحالت کنه فقط نه حقیقت

انشاالله نینی داری🤩❤️

ان شالله هر چی خدا بخواد

کار خوب قسمت هنسرم میشه

راستی جنسیتشم حدس بزن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
مرسی عزیزم میشه بگید دوست ختر داره یا نه

نه نداره انشاالله خوشبختتم میکنه من از خدا میخوام بهش برسی الهی آمین اینو از تهه قلبم گفتم خوشبختیت ارزومه

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

چون از درون اروم نیستی استرس نگرانی ناراحتی غم اینا باعث میشن حست ضعیف بشه و اینکه وابستگی به هدف ...

اره عزیزم دقیقا همینه نمیدونم چیکا رکنم

4 ساله فکر کردن بهش باعث عذابم میشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

موهای سیاه قد نسبتا بلند شیک پوش خوش صحبت یکم مغرور نسبتا لاغر  دیگه ای دونت نو..  ...

میشه لطفا به منم جواب بدی؟

من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم کم رابطشون خوب میشه با محمد؟ 

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

نه نداره انشاالله خوشبختتم میکنه من از خدا میخوام بهش برسی الهی آمین اینو از تهه قلبم گفتم خوشبختیت ...

مرسی عزیزمممم

انشالله به هرچی که میخوای برسی

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

درون هر انسان یک حس ششم قوی وجود داره  از خودت بپرس جواب دقیق میگیری

میشه لطفا به منم جواب بدی؟

من و محمد چی میشیم؟ خانوادم قراره همیشه اذیت کنن و گارد داشته باشن یا کم کم رابطشون خوب میشه با محمد؟ 

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته