سلام. بچه ها گرفتار شدم. چند ساله واسه یه نفر کار می کنم. نه بیمه داره نه درست حقوق می ده. تیکه تیکه می ده. الان حقوق دو ماهمو نداده. هی بهش گفتم بده پولمو نداد. دو هفته نرفتم. چند روز پیش بعد دو هفته رفتم حضوری پولمو بگیرم. گفت چند روز بیا می دم. ولی نداد. دوباره گفتم بده. گفت حالا روزی پونصد ششصد می زنم تا ده روز دیگه تسویه بشه این دو ماهت. هر روز دارم می رم که پولمو زنده کنم. ولی من دلم نمی خواد دیگه برم. هر روزم باید بگم تا پولمو بزنه. وگرنه نمی زنه. چی کار کنم. تا حالا حدود دو تومن زده. 500 تومن می زنه هر روز.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
صبح به صبح پیامتو بده بگو بزن خیلی کارش زشته ادم باید حق دیگران بده
هر روز واسم 500 می زنه البته باید بگم بهش. ولی آخه تا کی؟ خسته شدم. همش سر حقوق بحث دارم با این. الان 5 تومن ازش می خوام. همش 500 تومن داره می زنه برام. می خواد منو بکشونه هر روز. در حالی که دوست ندارم برم
چرا باس از حقت بگذری؟؟؟؟؟؟؟ اینقد بزنگ ک اون خسته شه تسویه کنه ن تو
هر روز داره منو می کشونه سر کار بخاطر حقوقم. 5 تومن باید بهم بده و روزی 500 تومن می زنه. اونم من می گم بده. من اصلا دوست ندارم برم ولی مجبورم چون پولمو بده برم.
داره اذیتت میکنه چون بی شخصیته اون پولداره فقط میخاد جون به سرت کنه ۵ تومن کم نیس از حلقومش بکش بی ...
آره بابا. ماشین میلیاردی زیر پاشه. چند تا دفتر داره. همشم میگه ندارم. دو ماه تمام گفتم پول بده یک هزار تومنی نداد. حالا از بس پیام دادم و گفتم روزی 500 می ده. که تموم شه. اصلا دلم نمیخواد برم ولی مجبورم