2777
2789

واقعا از بعضیاشون حالم بهم میخوره...........

پسرشون قصد ازدواج ندارن

به زور براشون زن میگرن.........

بعد جالبه با عروس جماعت هم لجن......البته بعضی هاشون

توهین به همه نمیکنم........

یه جوری میگن تو لباس دامادی ات ببینیم تورو

یا میگن زودتر زن بگیر سروسامون بگیری 

یکی نیست بیاد بگه پسرت شغل خوبی داره 

درآمد خوبی داره 

حتی خونه ام داره ......آدم موفق هست 

حتما باید زن بگیره تا خرج و مخارجش سه برار شه مسئولیت زندگیش بیشتر شه مشکلات بیشتر شه؟

خودش بخواد به موقعش زن میگیره ......

این اصرار فقط ظلمه بهش...........

حالم واقعا بهم میخوره از این مادرای به ظاهر دلسوز 

حالا خوبه عروس را نابود میکنن با حرفاشون و کنایه هاشون...یا دخالت میکنن........💔😞❤️‍🩹🖤💩🤮🤮🤢🤢🤮🤮

ببخشید ولی کاملااا چرند گفتی. مسیر هر زندگی سالمی ازدواجه البته با ادم مناسبش. یعنی ادم تلاش برلی ازدواج باید بکنه حالا نشد هیچی. یکی از وطایف پدر و متدر هم تشویق به ازدواجه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم کوچیکه ولی ترجیحم اینه دیر ازدواج کنه  بیشتر پیشم بمونه😀هی هر روز قد و بالاشو و موفقی ...

من ترجیح میدم دیر تر عروس بیارم😝

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببخشید ولی کاملااا چرند گفتی. مسیر هر زندگی سالمی ازدواجه البته با ادم مناسبش. یعنی ادم تلاش برلی از ...

ببخشید ولی حرف شمام چرنده......

ازدواج زورکی .... بده.......

باید قلبنا راضی باشه 

فک کنم شما مذهبی هستین....

مذهبی ها عادت دارن از این چیزا زیاد بگن....

یعنی اگه کسی پول آنچنانی یا خونه و ماشین نداره نباید ازدواج کنه؟ نباید خانواده داشته باشه؟ نباید از زندگی لذت ببره؟ 

خیلی دیدم تو این سایت ملاک یه ازدواج خوب رو همین چیزا میدونن.. 

یعنی اگه کسی پول آنچنانی یا خونه و ماشین نداره نباید ازدواج کنه؟ نباید خانواده داشته باشه؟ نباید از ...

میدونم عزیزم

آخه یه مادرایی هستن بدون مشورت با پسرشون خواستگاری دختر مردم میرن.....

یعنی اگه کسی پول آنچنانی یا خونه و ماشین نداره نباید ازدواج کنه؟ نباید خانواده داشته باشه؟ نباید از ...

شاید دلش بخواد تا آخر عمر مجرد بمونه 

یا دیر ازدواج کنه.....

در کل ازدواج یه امر شخصیه......

ببخشید ولی حرف شمام چرنده...... ازدواج زورکی .... بده....... باید قلبنا راضی باشه  فک کنم شم ...

مذهبی ها چی میگن گلم؟ 

این که در مورد رابطه دختر و پسر طبق فطرت آدم باید عمل بشه نه این که چند وقت یه بار رلشو عوض کنه که تو این رابطه ها متاسفانه بیشتر دخترا ضربه می خورن چون وابسته میشن 

ازدواج زورکی کلا بده هر دوطرف باید واقعا همدیگه رو بخوان ولی دیر ازدواج کردن هم اصلا به نفع هیچکدوم از دوطرف نیست 

میدونم عزیزم آخه یه مادرایی هستن بدون مشورت با پسرشون خواستگاری دختر مردم میرن.....

به اجبار که اصلا درست نیست 

پسر باید خودش نیاز پیدا کنه به همسر و درخواست بده 

ولی رابطه های قبل ازدواج هم درست نیست