2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب

351 بازدید | 20 پست

بچها من از کلاس زبان برمیگشتم 

کارت پولم دستم بود رفتم نونوایی نون‌گرفتم نگو وقتی داشتم میومدم بیرون کارتم‌میفته روی زمین 

فرداش شد من هنوزم نفهمیده بودم‌که کارتم نیستش

طرفای ظهر بود که فهمیدم خب قاعدتا بهتره بری مسیرو یه بار کلا چک کنی از مغازه ها بپرسی اون ساعت همه جاهم بسته بود فقط دقیقا همین نونواییه باز بود 

رفتم ازش‌پرسیدم که اقا من دیروز کارتمو گم‌کردم شما جلو در اینجا کسی بهتون نداده 

گفت که یه اقایی پیدا کرد شمارشو داد بهم کارتم برد 

حالا من وایسادم با این بحث میکنم‌که چرا خب کارتو نگرفتی اخه همه مغازه ها ویتی چیزی‌گم‌میشه تو مغازه شون خب میزارن‌پشت شیشه یا نگه میدارن تا طرف بیاد این‌نمیدونم‌چرا داده دست مشتری‌مشتری‌شمارشو گذاشته هیچی دیگه زنگ زدم به این طرف هر چی زدم‌برنداشت پیامک دادم بهش و گفتم‌که لطف کنه کارتو ببره همون نونوایی بده من برم‌بگیرم‌راستش بهترین راه همین بود ورداشته به من پیام داده یه روز باهم باشیم ازت خوشم اومده و فلان دقیقا پشت من بوده توی نونوایی و اللن یادم اومد دقیقا قیافه شو و اینکه کی هستش یه چیزای مبهمی تو ذهنمه ولی واقعا من نه اهل این کارا هستم نه اینجوری با کسی اشنا مسشم چیکار‌کنم هر چی‌بهش میگم هی میگه خودم بهت بدم کارتو من‌نمیخوام ببینمش به نظرتون برم کارتو بسوزونم؟ یکی دیگه بگیرم 

به بابات بگو بهش زنگ بزنه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بسوزون یکی دیگه بگیر الان شمارتم داره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو بانک کارت جدید بگیر 

اون پلشت رو هم بلاک کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وا همین امروز می‌رفتی بانک میسوزوندی یکی دیگه میگرفتی سوال داره آخه ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

مرسی بچها احتمالا همینکارو کنم کلا اخه من ادم ترسویی‌نیستم که بخوام‌بگم ازش میترسم برم بگیرم سرکار میرم ویت این مسخره بازیارو ندارم اخرین‌پیامم بهش این بود که یا کارتو بیاره بده بهم مثل آدم  یا کلا مهم نیست