2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 20 پست
وا همین امروز می‌رفتی بانک میسوزوندی یکی دیگه میگرفتی سوال داره آخه ؟

اخه واقعا وقت ندارم راستش دنبال کار بودم اللن با بدبختی یکی گیر اوردم از شنبه تا پنجشنبه است از ۷ صلح تا ۴ بعد از ظهر بانکم که اون ساعت باز نیست یه روز باید مرخصی بگیرم تاره هفته اول کارمه کارمم قرار دادیه خیلی بده همین هفته اول یه روز نرم‌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری شکایت کنم 

کارتو که سوزوندی هم کارت میسوزه هم خودش .میتونی به بابا یا  داداشت بگی پیامکی هماهنگ کنن بجای تو همونجا کارتش کنن البته اگه خون وخونریزی نمیشه ومنطقی پیش میرن

لایک نکنید .توروخدا 
کارتو که سوزوندی هم کارت میسوزه هم خودش .میتونی به بابا یا  داداشت بگی پیامکی هماهنگ کنن بجای ت ...

نمیخوام بهشون بگم‌کلا خانواده مون تو شرایط روحی جالبی‌نیست و کلا موضوع مهمی‌نیست درواقع ولی این یارو روزی ۱۰ تا پیام‌میده جواب تلفنم‌نمیده بدم به کسی اصن حرف بزنه باهاش  دو بارم بلاک کردم هی یه شماره دیگه گیر‌میاره مرتیکه خجالتم نمیکشه جوابشو نمیدم هی تک زنگم‌میزنه  کلا روانیه 

نمیخوام بهشون بگم‌کلا خانواده مون تو شرایط روحی جالبی‌نیست و کلا موضوع مهمی‌نیست درواقع ولی این یارو ...

خب بعد سوزوندن کارت پیام بده که از راه قانون وارد شدم تا تکلیف دزد کارتم معلوم بشه .بعد یه مدتم سیکارتت رو خاموش کن اگ شد 

لایک نکنید .توروخدا