2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
دولیوان ارد ویه قاشق خمیر مایه یه کم نمک یه کم روغن رو با آب ورم ورز بده ولی خوب ورز بده که خمیر حوب ...

واقعا همین؟؟؟؟ تشکر برم درستش کنم خودم  اجر از حضرت زهرا بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست دادن لطف کنن طرز تهیه بگن دیگه نمیگیرم

۱ قاشق غ / خ شکر 

۱ قاشق چ/خ نمک 

۱ قاشق  غ / خ بکینگ پودر 

۱ قاشق غ/خ سر صاف خمیر مایع 

وانیل نوک قاشق 

نصف استکان روغن مایع البته جامد  هم‌میشه 

اب یا شیر ولرم 

ارد 

همه ی مواد خشک بعلاوه روغن مایع رو تو یه ظرف بریزید کم کم بهش اب یا شیر  ولرم اضافه کنید تا دیگه به دست نچسبه ۵ دقیقه ورز بدید روش مشمع بکشید و زیر پارچه کلفت  یا پتو و جای گرم  یکی دو ساعت استراحت بدید 

به منم دستور خمیرشو یاد میدی کدبانو؟

بله عزیزم 

ما چهار نفریم سه لیوان آرد میریزم 

سه لیوان آرد و کمی نمک یک قاشق شکر و یک قاشق خمیر مایه رو قاطی من بعد بهش سه قاشق روغن بزن بزار خوب به خورد هم بره 

بعد آب ولرم اندازه ی یک لیوان میخاد 

حالا شاید کمی بیشتر یا کمتر 

بستگی به نوع آرد داره 

آب رو کم کم اضافه کن تا خمیر منسجم بشه ورز دادن خمیر خیلی مهمه در آخر هم دو قاشق دیگه روغن اضافه کن تا بتونی خوب ورز بدی 

حداقل ده دقیقه باید خوب ورز بدی 

روشو بپوشون بزار جای گرم یک ساعت حدااقل استراحت کنه 

خمیر پیتزا      

بلدنیستم همون یه چونه ازنونوایی میخرم بایکم آردورزش میدمپهنش میکنم خوشمزه میشه ولی خمیرمخصوص پیتزاتاحالادرست نکردم

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بلدنیستم همون یه چونه ازنونوایی میخرم بایکم آردورزش میدمپهنش میکنم خوشمزه میشه ولی خمیرمخصوص پیتزاتا ...

ممنون که وقت گذاشتی  ج دادی ولی من امروز با دستور یکی از کاربرا درست کردم واقعا معرکه شد