2777
2789
عنوان

لطفا بخونید🙂🖤

243 بازدید | 35 پست

یکیو دوس داشته و قبلا حتی ب خاطرش جلوم گریه میکرد و اوایل رابطه مسگف دوسم نداشته و اون دختر عروس شد الان پیشمه همش درگیره همش سرکاره میگ این بی توجهیایی ک از دستم در میره از خستگیه از‌کاره

یک ساله رلیم

میترسم از اینکه هنوزم عاشقم نباشه و ب اون دختر ک فامیلشونم هس و میبنش علاقه داشته باشه ولی میگ احمق نیستم اگ کسیو بخوام شب تا ۲ ب خاطر تو بیدار باشم صب تا شب شرکار باشم و قید خونه و خانواده بزنم بیام پیشت

نمیدونم اما واقعا نمیتونم باور کنم عاشقمه تا بیتوجه میشه یاد حرفاش میفتم ک میگف دعا کن برگرده حتی اگ شوهرش جدا هم بشه میخوامش:)))))

با گذر زمان فراموش میکنه 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره گولت میزنه..چجوری هنوزم فریب میخوری؟

رک و راست میگه که هنوز عاشقشه بعد تو شک داری؟

اگه دوست داشت و عاشقت بود و اونو فراموش کرده بود از زیر سنگ واست وقت جور میکرد

داره گولت میزنه..چجوری هنوزم فریب میخوری؟ رک و راست میگه که هنوز عاشقشه بعد تو شک داری؟ اگه دوست د ...

اینو ۵ماه پیش گف ک نتونسته اونو فراموش کنه و اون دخار ۵ماه پیش عروس شد و الان میگ فراموش کردم 

اینو ۵ماه پیش گف ک نتونسته اونو فراموش کنه و اون دخار ۵ماه پیش عروس شد و الان میگ فراموش کردم 

خب الان بعد یک سال هدفش از با تو بودن چیه؟

میخواد همینجوری بگذره تا دختره طلاق بگیره یا چی؟

خب الان بعد یک سال هدفش از با تو بودن چیه؟ میخواد همینجوری بگذره تا دختره طلاق بگیره یا چی؟

اصلا این حرف طلاق گرفتن مال اون موقعش الان میگم بهش میکنی میگ ن و بحثو عوض میکنه

یعنی اون ۶ ماه اول هم با تو بوده هم تو فکر دختره؟تو خبر داشتی از وضعیت ارتباطش با دختره؟

یعنی اون ۶ ماه اول هم با تو بوده هم تو فکر دختره؟تو خبر داشتی از وضعیت ارتباطش با دختره؟

اره اون موقع میگف عاشقتم و گویا نبوده شب عقدش اومد گف باید جدا شیم‌من دوست نداشتم و ...و داغون بود خیلی داغون خیلی💔

اصلا این حرف طلاق گرفتن مال اون موقعش الان میگم بهش میکنی میگ ن و بحثو عوض میکنه

ببین شاید الان تغییر کرده..بعد یک سال تورو شناخته و هدفش از ارتباط با تو باید معلوم باشه..

بخاطر خودت میگم..هر چی بیشتر بگذره، خودت بیشتر وابسته میشی..اگه اخرش قصدش جدی نباشه الکی عمرتو و وقتتو گذاشتی واسه ادم اشتباه..

اما الان حالش خوبه با من خوبه مهربونه اما تا میره تو فکر میگم‌چیکاری میگ برا کارمه و باید خرج یه خونواده بدم و نگرانم اخه باباش فوت کرده

اما تا یکم فکری میشه روانی‌میشم😔