2777
2789
عنوان

لطفا بخونید🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما الان حالش خوبه با من خوبه مهربونه اما تا میره تو فکر میگم‌چیکاری میگ برا کارمه و باید خرج یه خون ...

حس میکنم اعتمادتو بهش از دست دادی..

ولی شاید واقعا فکر کار باشه...قبل ازدواج دختره هم درگیر خرج و مخارج و کار بود یا از اون موقع یهویی اینجوری شد؟

حس میکنم اعتمادتو بهش از دست دادی.. ولی شاید واقعا فکر کار باشه...قبل ازدواج دختره هم درگیر خرج و م ...

کلا وقتی یه اتفاقی واسش میفته توجهشو ب من از دست میده 

نمیشه مقایسه کرد قبلا یه کارگر ساده بود اما الان میگ سرپرست شدم و باید خیلی توجه کنم

حس میکنم اعتمادتو بهش از دست دادی.. ولی شاید واقعا فکر کار باشه...قبل ازدواج دختره هم درگیر خرج و م ...

اعتماد ندارم

همش‌میگم تو منو دوست نداری اونم ناراحت میشه

سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید رفته بودم سرم بزنم انژوکت زد پرستاره گفت دست تکون دادی در اومد انداخت اونور بعد دقت نکردم دیدم دستش کرد تو سطل اشغال سرم یه چیزیو برداشت چر خوند به شلنگ سرمم میترسم دستش الوده باشه مریض شده باشم چجوری میتونم بفهمم الوده شدم بنظرتون درمانگاه همچین کاریو میکنه سوزن الوده بزنه 

وقتتو بیشتر از این تلف نکن..رک بگو هدف و قصدت واسه این رابطه چیه..

خودش گاهی یه حرفی میندازه وسط 

یه شب تو پیام گف اخرش میام در خونتون رو میزنم .اما خب قشنگ در موردش یاهام حرف نمیزنه من واقعا خجالت میکصم میگ اویزونمه با خودش

کلا وقتی یه اتفاقی واسش میفته توجهشو ب من از دست میده  نمیشه مقایسه کرد قبلا یه کارگر ساده بود ...

ببین شاید واسه‌ت وقت میذاره اما تو حساس شدی..مثلا اگه ساعت کاریش بیشتر شده واقعا دست خودش نیس..

اعتماد ندارم همش‌میگم تو منو دوست نداری اونم ناراحت میشه

اینجوری نگو به اونم تلقین میشه..

به جاش با سیاست رفتار کن..مثلا بگو واست گل بخره یا خودت بیشتر محبت کلامی کن که اونم به تو بگه..

ببین شاید واسه‌ت وقت میذاره اما تو حساس شدی..مثلا اگه ساعت کاریش بیشتر شده واقعا دست خودش نیس..

اره متوجهشم ک همش سرکاره خیلی خسته س هرروز میاد پیشم اخرشبم چت میکنه خیلی دلم میسوزه براش خیلی خونه هم ک میره فقد غذا میخوره و یکم‌میخوابه بعدشم ک روزی ۲ساعت میاد پیشم و یا ۳شاعت 

اما من واقعا نمستونم اعتماد کنم من خودم یه بار مث خودش شکست خوردم ۴سالل!😅🖤

خودش گاهی یه حرفی میندازه وسط  یه شب تو پیام گف اخرش میام در خونتون رو میزنم .اما خب قشنگ در م ...

وقتایی تو شوخی و خنده اینجوری میگه، تو جدی بگیر، بگو عه واقعا میای؟ یا وقتایی که خیلی بهت محبت میکنه و مهربونه ازش بپرس..

نبابا زمانی که محبت بیش از حد کنی اویزونی..اینجوری به فکر خودتم هستی..

وقتایی تو شوخی و خنده اینجوری میگه، تو جدی بگیر، بگو عه واقعا میای؟ یا وقتایی که خیلی بهت محبت میکنه ...

همش از اتفاقایه خوبی ک قراره تجربه کنسم میگ میگ قراره خاطره های قشنگی بثازیم مسگ اگ نیودس چجور میگذشت روطام ینی 

اما اگ من بپرسم‌انقد مغروره  جواب درستی نمسده

وقتایی تو شوخی و خنده اینجوری میگه، تو جدی بگیر، بگو عه واقعا میای؟ یا وقتایی که خیلی بهت محبت میکنه ...

و بدتر از این 

وقتی این بحثارو میاره من از‌خجالت یا با شوخی میگم گمشو دیوونه یا مسخندم یا بحث عوض میکنم و دفه بعد ک من مسام از یا هم بودن و ...حرف بزنم باز اون تلافی میکنه و میپجونه