2777
2789

بچه ۳ماهه دارم تهوع دارم دو روزه. گفتم اگه باردار باشم خودت باید قرص پیدا کنی سقط کنم 😡

تهوع دارم ۲ روزه

میگه سقط نکن بچه رو بدیم داداشم اینا.(بچه دار نشدن هنوز)

وضع مالیشون خوبه

داشتم فکر میکردم واقعا ب فرض ۱۰میلیارد بهم بدن حاضرم اینکارو کنم ؟

دیدم نه تواناییش روندارم

تازه شاید اوناهم قبول نکنن

بعد ممکنه بعدا هم دلت نیاد بچتو بدی به کسی

همین الان بره بهتره براش

((خانمها براتون پیش اومده ۳-۴ماه بعدزایمان
تهوع داشته باشید ولی باردار نباشید ؟؟
بچم سه ماه و نیمشه
دو روزه تهوع میگیرم
۳روز مونده به پریودیم
بنظرتون میتونه دلیلی جز بارداری داشته باشه؟؟))

نی نی سایت نیس عجایب شهره

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تست زیر 50هزار تومنه بزن خودتو خلاص کن

دفعه اولتم ک نیس بارداری هر حالت تهوعی اونم اینقد زود بارداری نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

حاضری بچت بمیره

ولی تو خانواده ی پولدار بزرگ نشه

این اگ خودشیفتگی نیس چیه

بده ب جاریت صداشم در نیاریذ بچه هم نفهمه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
شما خاضر بودین بجای سقط بچه سومی رو در ازای ۱۰میلیارد بدید به برادر شوهرتون خوش اخلاق و پولدارم باشن ...

آنقدر بیچاره ای که بچه ای که از گوشت و خون خودته بفروشی 🖐️

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن