2777
2789
عنوان

قانون جذب

78 بازدید | 14 پست

میرم دیجی کالا حدود 20 میلیون وسایل که دوست دارم میزام تو سبد کالا انشالله بعد سالها که پولدارشدم میخرم😂💔

خیلی از قانون جذب استفاده کردم البته همه جا.

جواب داد ؟؟؟

اه خیلی جواب دادن البته این دیجی کالا رو الان میخوام انجام بدم

قبلا سر خیلی موضوعات ازجمله کنکورم وزن دلخواهم اعتماد به نفس شخصیتم از قانون جذب نتیجه گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه خیلی جواب دادن البته این دیجی کالا رو الان میخوام انجام بدم قبلا سر خیلی موضوعات ازجمله کنکورم وز ...

کنکور چطوری نتیجه گرفتی

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اه خیلی جواب دادن البته این دیجی کالا رو الان میخوام انجام بدم قبلا سر خیلی موضوعات ازجمله کنکورم وز ...

کنکور رو بگو چجوری

چون منم چندتا کار واس کنکور کردم نتیجه ندیدم البته اینک واسه خوندن هم کم کاری کردم و منکر نمیشم😁

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

کنکور چطوری نتیجه گرفتی

خب عزیزم در کنار تلاش زیادی که میکردم همیشه خودمو دانشجوی رشته دلخواهم معرفی میکردم تو یک پیام رسانی که بودم و خیلی حس خوبی میگرفتم وادامه میدادم ومیگفتم به امید وزی که واقعیت بیپونده البته تلاش خیلی میکردما اینطوری نبود فقط بگم دانشجوی اون رشته ام نه

و خودمو همیشه تو لباس اون رشته تصور میکردم

عزیزم کنکور و وزن دلخواه رو میشه بگی چجوری تونستی

خب عزیزم در کنار تلاش زیادی که میکردم همیشه خودمو دانشجوی رشته دلخواهم معرفی میکردم تو یک پیام رسانی که بودم و خیلی حس خوبی میگرفتم وادامه میدادم ومیگفتم به امید وزی که واقعیت بیپونده البته تلاش خیلی میکردما اینطوری نبود فقط بگم دانشجوی اون رشته ام نه

و خودمو همیشه تو لباس اون رشته تصور میکردم

وزنو من 50 کیلو بودم ولی دلم میخواست بالای 60 شم هرجا یکی میپرسید چند کیلو هستی میگفتم 60 خورده ای تو خونه ورزش و تغذیمم درست کردم و به 66 رسیدم

چی،قبول شدی 😁

پزشکی

خیلی مسخره است ولی هروقت اینکارو میکنم درکنارشم تلاش میکنم حس میکنم میرسم هرکاری که باشه حتی الان تصور میکنم که 20 امتحان برای منه و درکنارش میخونم اول هر صفحه کتابم نوشتم من بهترین نمره رو میگیرم

خب نخونی که تاثیر نداره عزیزدلم

نه ک کلا نخونم

کم خوندم و اینک از ته دلم میدونستم چیزی ک میخوام نمیشه میدونستم خودم قبول نمیشم چون دیر شروع کردم

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

نه ک کلا نخونمکم خوندم و اینک از ته دلم میدونستم چیزی ک میخوام نمیشه میدونستم خودم قبول نمیشم چون دی ...

😑ازکجا میدونستی مگه علم غییب داری شما تلاشتو بکن نتیجه رو بسپار به خدا

خب عزیزم در کنار تلاش زیادی که میکردم همیشه خودمو دانشجوی رشته دلخواهم معرفی میکردم تو یک پیام رسانی ...

عزیزم الان دانشجوی چه رشته ای هستید؟

منم به قانون جذب اعتقاد دارم

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

😑ازکجا میدونستی مگه علم غییب داری شما تلاشتو بکن نتیجه رو بسپار به خدا

چون پایم خیلی ضعیف بود

دیگه گذشت الان آزاد میخونم رشتمم دوست دارم خداروشکر🥰