اره هوشش عجیبه پرخاشگری اره اما کم و رفتار کلیشه ای خیلی
گفتار درمان برای کلامش
و کاردرمان برای حرکات کلیشه ایی و پرخاش و کنترل دستشویی واقعا لازمه و جواب میده منتها یکم هزینه و حوصله میخواد علاوه بر این از یه روانشناسی که رشته کودکان استثنایی هست کمک بگیرید قطعا کمک کننده خواهد بود بازی ها کامپیوتری حیوانات خانگی ربات های که تو بازار موجود هست حضور در جمع سایر بچه ها عادی بازی گروهی اینا واقعا کمک کننده هست و در دراز مدت عین معجزه میمونه اما مسلما صبوری میخواد
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
درمان رو بعید میدونم ایشون احتمالا کنترل میکنن اختلال رو
والدینی که تو گروه هستن میگن خیلی بچه هاشون بهتر شدن. البته باورپذیر نیست. منم تا چند مورد ازشون شرح حال و تعریف نشنیدم، باورم نمیشد. الهی خواهرزاده استارتر هم به زودی خوب بشه
عزیزم من هم تو گروهشون عضو هستم و پدر بچه اوتیسمی خودش گفته بود که درمان شده چند تا خانواده بودن که ...
اخه اونی که درمان میشه اتیسم نیست مثل این میمونه بگی بچه ای که موقع تولد دست نداره یه دارویی میده بهش دست بیرون میاره همینجوری هزینه درمان بر ای این خانواده ها زیاده شیادی از این افراد عین ظلمه با یه سرچ ساده گوگل بهت میگه با هزارتا منبع معتبر خارجی و داخلی که اتیسم در مان نداد این افراد یه سری پل ارتباط عصبی در بادامه مغزشون شکل نگرفته و در مان های رفتاری در سن پایین کمک میکنه بقیه مغز که هنوز کامل شکل نگرفته یه سری از وظایف اون نرون هایی که وجود ندارن رو انجام بدهند و فرد بهبود نسبی بگیره ولی همچنان بیماری با اون هست من نمیدونم اون فرد چیکار میکنه ولی فرق نداره هرکی حرف از درمان زد داره دروغ میگه فرق نداره رمال باشه پزشک باشه دارو ساز باشه یا روانشناس
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
مثلا من یه بازی دیدم معمولا افراد اوتستیک و نشانگان یه عروسک اسباب بازی یا یه شیی مورد علاقه دارن اون رو اسکن میکنی روی گوشی و اون عروسک شروع میکنه به ارتباط گرفتن با بچه باهاش حرف میزنه و به گفتار درمانی کمک میکنه یا نشستن روی توالت رو آموزش میده و از اونجا که کودک اتیسم علاقه به باز تکرار برنامه مورد علاقش و کلیشه داره تا کودک توالت نره دوباره پلی نمیشه حیون خونگی مثلا یه کاسکو سخنگو یا یه سگ که باهاش بازی کنه و اسب سواری واقعا روی بهبود بچه های اتیسم تاثیر داره
سلام وقت بخیر ممنون میشم وقت ارزشمندتون رو بذارید این پرسشنامه رو پر کنید برای پایان نامم هست که برای مادران کودکان استثنایی طراحی شده از دیدگاه اونا جواب بدید بیشتر اتیسم مدنظر هست که از نظر مهارت ارتباطی مشکل دارن
عزیزم ، می تونی تو گوگل بزنی کار درمانی توان افزا اصفهان بعد که وارد سایت شدی تو قسمت ارزیابی آنلاین و رایگان کودکت رو ارزیابی کن ، تست تشخیص اختلال اوتیسم داره