2777
2789
عنوان

کودک اوتیسمی

1136 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان 

من خاله یک کودک اوتیسمی هستم

مهراد عزیز من 5سالشه و سطح 2اوتیسم هست 

کلام نداره ارتباط چشمی متوسطی داره به من خیلی علاقه داره بازی نمیکنه 

و مرکز کودکان اوتیسم هم میره 

توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بگید جای پیشرف داره یا نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم پاکدشت من خاله مهراد کودک اوتیسمی هستم و خودم بجنورد 

منم بچه اوتیسم دارم خیلی هزینه هاش زیاده .مرکزی که خواهرت میبره هزینه هاش چجوریه ؟

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

خواهرم پاکدشت من خاله مهراد کودک اوتیسمی هستم و خودم بجنورد 

سلام ضریب هوشیش خوبه؟؟ بجز ارتباط چشمی مشکلات دیگه هم داره مثل پرخاش رفتار کلیشه ای و هرزه خواری خود جراحتی و....؟؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

مهدی که پسرمو میبرم

یه بچه ۵_۶ساله میاد

گفتن اوتیسم داره ، خیلی عادیه 

مدیرشون میگفت نسبت به روزهای اول خیلی پیشرفت کرده

بازی تکی میکنه

بریده بریده حرف میزنه یا شعر میخونه

خیلی زیاد مهربونه

ولی کلاس نمیشینه برای آموزش

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم من حکیم طب سنتی میشناسم که مطبش قم هست و کودکان زیادی رو که اوتیسم داشتن درمان کرده. اگر دوست ...

مهراد کلام نداره دسشویی هم نمیتونه بره بازی نمیکنه اما هوشش عجیبه! ایشون میتونن درمان کنن

بله بدید شماره شونو لطفا

عزیزم من حکیم طب سنتی میشناسم که مطبش قم هست و کودکان زیادی رو که اوتیسم داشتن درمان کرده. اگر دوست ...

گلم اتیسم یه بیماری عصب تحویله و درمان نداره 😖😖البته رژیم غذایی و یک سر دارو ها میتونه کمک کننده باشه کسی که میگه کامل درمان میکنم یه شیاد بیسواده

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
دوران کودکی مشکوک به اوتیسم شدم و دست اخر گفتن اسپرگر دارم  کودکی ساکت منزوی به هیچ وجه در جمع ...

میدونید من نگران اینم نتونه کارهای شخصیش رو انجام بده میدونم شاید هیچ وقت نتونه مثل یه ادم نرمال زندگی کنه 

دلم میخواد پیشرفت کنه همین 

گلم اتیسم یه بیماری عصب تحویله و درمان نداره 😖😖البته رژیم غذایی و یک سر دارو ها میتونه کمک کننده ب ...

عزیزم من هم تو گروهشون عضو هستم و پدر بچه اوتیسمی خودش گفته بود که درمان شده چند تا خانواده بودن که راضی بودن از روند درمان بچشون.

منم از روی دلسوزی و برای کمک به استارتر گفتم امیدوارم هر چی خیر هست براشون پیش بیاد