یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خواهرم پاکدشت من خاله مهراد کودک اوتیسمی هستم و خودم بجنورد
سلام ضریب هوشیش خوبه؟؟ بجز ارتباط چشمی مشکلات دیگه هم داره مثل پرخاش رفتار کلیشه ای و هرزه خواری خود جراحتی و....؟؟؟
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
اینجا چند تا مادر هستن که کودک اوتیسم دارن یکیش که قدیمی تره اسمش مامان امیر پرهام هست اونو تگ کن ازش بپرس اطلاعات زیادی داره عزیزم ولی من شنیدم تغییر دارن با آموزش
عزیزم من حکیم طب سنتی میشناسم که مطبش قم هست و کودکان زیادی رو که اوتیسم داشتن درمان کرده. اگر دوست ...
گلم اتیسم یه بیماری عصب تحویله و درمان نداره 😖😖البته رژیم غذایی و یک سر دارو ها میتونه کمک کننده باشه کسی که میگه کامل درمان میکنم یه شیاد بیسواده
دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼 آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔