2821
2789
عنوان

ترشح سبز

6021 بازدید | 49 پست

بچه ها من چند وقت بود متوجه شدم معذرت میخام ترشحم رنگش عوض شدهه و سبزه انگار 

دکتررفتم فقط گفتم رنگ ترشحم عوض شده گفت عفونت قارچ داری و پماد کلوتریمازول و قرص فلوکنازول داده با لاکتوفم ولی مگه سبز باکتری نیست ؟؟

من هنو بعد ۵روز دارو هنوزم ترشحم همونجوریه چیکار کنم میشه اشتباه کرده باشه تو اقدامم هستم بخاطر دارو صبر کردم نگرانم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره درسته . ترشح سبز عفونته مشکلی نیست . من خودم عفونت شدید داشتم 2 بار رفتم دکتر و دو بار پماد و قرص استفاده کردم تا خوب شد بعد از تموم شدن داروهات باز برو حتما تا کامل خوب شی

آره درسته . ترشح سبز عفونته مشکلی نیست . من خودم عفونت شدید داشتم 2 بار رفتم دکتر و دو بار پماد و قر ...

به تو هم گفتن قارچه ؟؟

من ميترسم باكتريايي باشه الكي دارو مصرف كنم

من به مدت پنج سال مثل شما بودم یعنی هر دکتری میرفتم قرص و پماد میدادن دویاره ترشح سبز داشتم 

یه دوره شش ماهه دارو مصرف کردم زیر نظر متخصص خوب شدم البته اگه  شما مدت کوتاهیه این طور شدی باید ببینی به چی حساسیت داری من خودم به ک ا ن د و م و نوار ب ه داشتی حساسیت داشتم  و همچنین سعی میکنم زیاد شرت نپوشم و خودم را خشک نگه دارم

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
منم رفتم ازم پاپ اسمیر گرفت گفت التهاب شدید داری ، دوتا انتی بیوتیک با کلیندامازول داد تموم شد دورم ...

من اصلا سوزش ندارم فقط ترشح سبز با كمي خارش دارم 

متاسفانه پاپ اسميرم تازه داده بودم گفتن لازم نيست وگرنت تو اون مشخص ميشد درست

به تو هم گفتن قارچه ؟؟ من ميترسم باكتريايي باشه الكي دارو مصرف كنم

من ترشح سبز نداشتم . فقط خارش داشتم . فک نکنم عفونت اصلا چیز سختی باشه که یه دکتر تشخیص اشتباه بده خیلی سادس . ولی در کل به این زودی انتظار نداشته باش خوب بشی پنج روز خیلی کمه

من به مدت پنج سال مثل شما بودم یعنی هر دکتری میرفتم قرص و پماد میدادن دویاره ترشح سبز داشتم  ی ...

خب يادته داروت چي بود ؟؟

من خىب بودم خيلي وقت بود عفونت نداشتم هي پشت هم مريض شدم  هي بهم انتي بيوتيك دادن براي مريضيم فكر كنم براي اونه

من ترشح سبز نداشتم . فقط خارش داشتم . فک نکنم عفونت اصلا چیز سختی باشه که یه دکتر تشخیص اشتباه بده خ ...

چي بگم ففقط نگران تسخيصشم از بس سرشون شلوغه هول ميزنن ميترسم اشتباه شده باشه 

دارو بي خودي بزارم چون يع پماد داده گفت تا اخرش استفاده كنم اونم نهايت سه چهار زوز ديگه داره

2825
2823
2791
2779
2792