2821
2789
عنوان

ترشح سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 6021 بازدید | 49 پست
نه نداد بهم فقط دارو داد همين  شما ادار دادي مشخص شد عفونت زنان داري ؟؟

بله مشخص شد اونجا ، جواب  پاپ اسمیر هم اومده اما بلد نیستم بخونم ، شما سر در میاری عکسشو بزارم؟🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله مشخص شد اونجا ، جواب  پاپ اسمیر هم اومده اما بلد نیستم بخونم ، شما سر در میاری عکسشو بزارم؟ ...

خوب پس ازمايش ادرار بدم شايد معلوم شد نه والا خوندنشو بلد نيستم 🫤🫤

چي بگم ففقط نگران تسخيصشم از بس سرشون شلوغه هول ميزنن ميترسم اشتباه شده باشه  دارو بي خودي بزا ...

داروهای عفونت معمولا واسه یک هفته هستن بعدش دوباره باید بری چک کنی اگه خوب نشدی باز دارو استفاده کنی. نترس تشخیصشم اشتباه باشه هیچی نمیشه مهم‌نیستن این داروها

داروهاتونو يادتون نيست ؟؟يا اينكه بهتون گفتن قارچ يانه

فلوکونازول طبق دستور پزشک قبلا تو نی نی سایت هم دیدم کسایی که مثل من ترشح سبز در طولانی مدت داشتن با همین روش خوب شدن

عزیزم من یکسال پیش این مشکل داشتم قارچی یا باکتری بودنش را یادم نیس 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
فلوکونازول طبق دستور پزشک قبلا تو نی نی سایت هم دیدم کسایی که مثل من ترشح سبز در طولانی مدت داشتن با ...

به من کلا ۴تا داده بود که تمومشد 

ولی پمادو ادامته باید بدم البته دفعه اول انفقدر شدید شدهه فکر کنم مریض شدم انتی بیوتیک خوردم برای اونه 

خدا کنه جواب بده اسیر نشم

به من کلا ۴تا داده بود که تمومشد  ولی پمادو ادامته باید بدم البته دفعه اول انفقدر شدید شدهه فک ...

منم تو این چند سال هر وقت دکتر میرفتم چند تا دونه فلوکونازول میداد و پماد و دوباره بعد از چند وقت دوباره ترشح سبز میشد حتی به دکتر هم میگفتم که خیلی وقته این مشکل را دارم ولی همشون همین روش را ادامه میدادن حتی بعضی وقتا مترونیدازول و پماد میدادن آخرین بار دیگه مشکلم جدی شد و زخم دهانه رحم گرفتم البته قبلا گفتم من آلرژی هم داشتم که اصلا نمیدونستم و وقتی همه مسائل را با هم رعایت کردم مشکلم حل شددر نهایت یه دکتر فوق تخصص زنان برام دوره شش ماهه فلوکنازول را تجویز کرد

به من کلا ۴تا داده بود که تمومشد  ولی پمادو ادامته باید بدم البته دفعه اول انفقدر شدید شدهه فک ...

نگران نباش داروها را ادامه بده ان شاء اله خوب میشی من اینا را که گفتم برای وقتی هست که  ادامه دار شد  شما که تازه چند روزه داری مصرف میکنی باید تا یک هفته ادامه بدی تا نتیجه بگیری 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792