2821
2789
عنوان

ترشح سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 6021 بازدید | 49 پست
نگران نباش داروها را ادامه بده ان شاء اله خوب میشی من اینا را که گفتم برای وقتی هست که  ادامه د ...

اره منم قبلا گرفتم ولي الان يكسال بود عفونت نداشتم حالا دوباره گرفتم چون گفت دهانه رحم ملتهبه  استرس گرفتم 

ممنون از دلگرميت 💖

سلام خانم ها شما خوب شدین؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید و تجربتون رو بگید. من از مهر پارسال درگیر عفونت هستم اول ترشح سبز و بد بو و سوزش و خارش بود. چندین دوره دارو خوردم. تا سری اخر که تقریبا دو سه هفته پیش بود، دکترم گفتن شش ماه هفته ای یدونه فلوکونازول بخور. الان دارو هام رو برای دفعه دوم تو این دو هفته، طبق دستور متخصص زنان دارم تکرار می کنم. خسته شدم دیگه. کسی چیزی تجربه ای داره؟؟؟؟ اخرین بار سونو دادم و پاپ اسمیر . پاپ اسمیر فقط زخم نشون داد و عفونت رو نشون نداد. سونو هم دادم همه چی اوکی بود یعنی تخمدان ها نرمال اندازه رحم نرمال، زخامت رحم نرمال، حتی میوم اینترامورالم  دیده نشد تو سونو( یا از بین رفته یا کوچیک شده). از یه طب سنتی مشورت گرفتم مبگه عفونت خلفی رحمه یعنی پشت رحم ... اینقدری که دارو خوردم هر چی عفونته باید تموم شده باشه. ایشون  گفتن یه سری کار ها باید انجام بدم. فقط من فعلا فقط قصد دارم رو فراسیون هم امتحان کنم بهم گفتن دمنوشش رو بخورم البته تلخه خیلی. اما چاره ای نیست. 

خواهش مب کنم بیاید از تجربه هاتون بگید. من دیگه واقعا خسته ام. عفونتم انقدر شدیده که حتی زاج و عسل و روغن زیتون هم خوبش نکرد. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تو این چند سال هر وقت دکتر میرفتم چند تا دونه فلوکونازول میداد و پماد و دوباره بعد از چند وقت دو ...

سلام عزیزم ، شما الان خوب شدید کامل ؟؟ دیگه حتی یکبار ترشح سبز ندیدید ؟

سلام عزیزم ، شما الان خوب شدید کامل ؟؟ دیگه حتی یکبار ترشح سبز ندیدید ؟

سلام آره عزیزم من تقریبا یک سال و نیمه بعد از مصرف دارو دیگه هیچ ترشح سبزی ندیدم ولی قبل از درمان شش ماهه هر ماه ترشح سبز رنگ را داشتم

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
سلام خانم ها شما خوب شدین؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید و تجربتون رو بگید. من از مهر پارسال درگیر عفونت هست ...

من فراسیون پنج شش روز دم کردم خوردم. عرق فراسیون بهتره. من چون وسط دوره خوردم بعد شش روز پریود شدم. فراسیون بسیار بسیار گرمه ، من یبوست ناشی از گرمی گرفتم. یکم خنکی خوردم یبوست برطرف شد. من تا اذر باید فلوکونازول بخورم. کاش خوب بشم. واقعا خسته ام. اون خانم طب سنتی به من گفتن که باید اجری رو داغ کنم با پارچه بپیچم و روی کمرم با حالت بالا به پایین بکشم تا عفونت تخلیه بشه. و به من گفتن بشینم تو گل ختمی ولی جایی خوندم کسی که زخم دهانه رحم داره نباید تو گل ختمی بشینه.  منم انجام ندادم. من فعلا همین فلوکونازول رو دارم میخورم بعدشم میخوام اقدام کنم برا بارداری تا ببینم بعد خدا چی می خواد.

من فراسیون پنج شش روز دم کردم خوردم. عرق فراسیون بهتره. من چون وسط دوره خوردم بعد شش روز پریود شدم. ...

من احتمالا یه دوره دیگه عرق فراسیون بگیرم بخورم. چون عرق فراسیون انسداد هارو باز می کنه. فقط بعد مصرف فراسیون توی یکی از دوره هام حالت عجیبی رو تجربه کردم. من همیشه رازیانه دم می ککردم میخوردم و هیچ مشکلی نداشتم  یه دره تثمیم گرفتم دمنوش رازیانه ام رو با عسل قاطی کنم بخورم. روز دوم یا ژومی که دمنوش رازیانه با عسل خوردم  چند ساعت بعد درد وحشتناک رحم و درد کمر داشتم عین درد زایمان همش انقباض داشتم عین انقباض زایمان که هی رحم رو یجوری میکنه انگار دهانه رحمت باز شده و میخوای یه چیزی دفع کنی. یکساعت تمام درد شدید شدید داشتم با انقباض و درد کنر و ... خیلی بد بود.‌. ماه پیش هم یه بار دیگه برام اتفاق افتاد فقط تنها مورد مشترک اینه که توی روز های تخمک گذاریم این اتفاق افتاد و اما من نمی دونم به خاطر تخمک گذاری انقدر درد شدید داشتم یا مشکل من چیز دیگه ایه. شاید در ابنده یه دوره دیگه زاج و عسل و روغن زیتون رو انجام ردم دوباره اما فعلا دوره فلوکونازول رو باید تکمیل کنم. این تجربه من بود. باز مجددا هر اتفاقی افتاد میام میگم. شاید بدرد کسی بخوره یا کسی تجربه مشابه داشته باشه.

سلام خانم ها شما خوب شدین؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنید و تجربتون رو بگید. من از مهر پارسال درگیر عفونت هست ...

سلام من الان پیامتو دیدمم من خوب نشدم ولی  بهتر شدم  من هنو التهاب دارم میگن التهابت عفونت نداره ازمایش هام همه خوبه ولی احساس سوزش و خارش دارم هنو 

ولی رنگ ترشحم تغییر کرد با پماد تریپل سولفات بهتر شدم واقعا تاثیر داشت 

میکوزین هم برام عالی بود پماد سیره 

شما الان در چه حالی

سلام من الان پیامتو دیدمم من خوب نشدم ولی بهتر شدم من هنو التهاب دارم میگن التهابت عفونت نداره ازم ...

من به تریل سولفا حساسیت داشتم نتونستم استفاده کنم دکتر داروم رو عوض کرد اما همچنان ...