2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارک الله دده خو کنی آدم نوا بی حیا بو

ها ولا بی حیایی لیشه ادم باید خُش و فکر حرمتش بویه 😄

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
من اونو برای مثال گفتم وگرنه خودمم میدونم هیچی بهتون مربوط نیست عزیزم شما هم تو جایگاهی نیستی بخوای ...

خب من از این صحنه بدم میاد وبقیه هم ممکنه بدشون  میاد

بعدم این یه هنجاره رایجه که برای شیردهی معمولا مادرا سینه رو میپوشونن

و اینکه فقط ما باید برای آسایش بقیه هیچی نگیم؟

واقعا یه شال یا پارچه انداختن روی اندام خصوصی خود خانم آنقدر سخته که نسبت به تذکردادنش آنقدر جبهه میگیرین؟

منو میگه؟😂😂

آره . منو تو الان یه روحیم در دو بدن 🥰

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منو میگه؟😂😂

جواب منطقی ام ندارن ، دور هم به من می‌خندن،  خداردشکر دل چندتا مسلمون شاد کردم 🤣🤣🤣 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

قرار نیس چیزی به داداشم بگم ولی دختره هم باید بفهمه که کارش زشته 

اینوکه پدرشوهرش بوده باورکن زن پسرعموی شوهرم جلوشوهرم بچشوشیردادیه روسریم ننداخت روسینش باورکن منم جلوشوهرم بجای اون خجالت کشیدم 

اسمم سمیراس یه دختردهه هفتادی مادرسه تادسته گل خداروشکربابت داشته هام

[QUOTE=319551293]آره راستی اینو که گفتین یاد یه مستند افتادم که می‌گفت مادرا وقتی بچه میخواد به دنیا بیاد یه اتفاقی ب ...TE]

اره مادرادربدراغونن اونم شیرده اصلن هدف عشوه ولوندی ندارن بایدفرهتگ سازی بشه تذکربهشون داده بشه که رعایت نکن شایدتهمت بخورن شایدنگاهای مریض بطرفشون جلب بشه حالامن توشیردهی هام مواظب خواهرشوهرم بودم فقط منومیپاییداونم اززیربلوزم اناتومی اندامم وسایزش ومیزان شیرش رودربیاره   

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب من از این صحنه بدم میاد وبقیه هم ممکنه بدشون  میاد بعدم این یه هنجاره رایجه که برای شیردهی ...

مگه من گفتم سینه رو دربیاره؟🤦🏽‍♀️😂

بعدشم از کجا معلوم دختره چیزی نذاشته رو سینش

من میگم وقتی کسی نیست درست نیست پشتش حرف زد

والا ب خدا ک من امروز کاربری شما رو دیدم😂

خوشحال شدم در هر صورت😁😘

الان اون خانوم جلسه ای میاد میگه ی روحید در دو کاربری😂

شایدم دلار گرفتیم تبلیغ کنیم .😅