2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست
چون نمیدونن اطلاع ندارن چقدرخوندم پدرشوهراتجاوزکردن چقدرم دیدم تومحلمون دختره خوشگل چشم ابی پدرشوهره ...

اره ولی خیلیا نمیخوان این موضوعو بفهمن

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آ دده😂😂

😄

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
نیازی به تاسف شما نیست و تاثیری تو زندکی بقیه نمیزاره 🤗

نیازی به جار زدن بی حیایی دیگران و عادی کردن این جور بی قیدی ها هم نیست 

نظرات، تو این سایت  «تبادل نظر» یا تاثیر گذار خواهد بود یا نه. اما اینو شما تشخیص نمیدی🙂

گلم شما اصرار داری همچی طبق عقاید و نظرات شما باشه و مشخصه عادت نداری حرف مخالفی بشنوی صحبت های من ...

اینکه قسمت‌هایی از بدن خانمها بسیار خصوصی هستند و کسی (حتی خانم) اجازه ی دیدنشون رو نداره، به اعتقاد شخصی من مربوط نمیشه!! 

ضمنا جنسیت و غرایز و طبیعت یه مرد با سن و سال تغییری نمیکنه 

و اینکه یه چیزی داریم به اسم حجب و حیا و رعایت ادب و احترام که متاسفانه روز به رزو داره بین جوونا از بین میره (مخصوصا دخترا) 

آیا یه خانم در حالت عادی لباسشو جلوی پدر شوهرش بالا میده و سینشو میاره بیرون؟!!!! پس وقت شیر دادن هم تغییری نمیکنه، باز همون شرایطه 

وای منم بچه شیر میدم جلو محارم البته سعی میکنم بپوشونم ولی واقعا نوزاد هم طولانی شیر میخوره هم اینکه اوایل باید تنظیم کنی سینه رو و خوب یکم طول می‌کشه 

یعنی زشته واقعا؟

آخه من مثلا ۱ساعتدمیرم خونه مامانم مهمونی باز ۴۰دقیقه شو برم‌تو اتاق تنها بشینم بچه شیر بدم؟!!

درست نیست راجع به مادر برادرزاده ت اینجوری صحبت کنی . خدای نکرده مردای خانواده تون که به تغذیه بچه ...

وااااااا چه حرفا 

شما خودت اگه بچه شیر بدی جلو مردا اصلا روت میشه سینتو بزاری دهن بچه ؟

آقا از بحث شیر دادن رسیدیم به جامعه که باز ،و پاس کردن نمیدونم مطالعات اجتماعی و این درسای به دردنخور 

یعنی کلا همچی رو باهم باید قاطی کنیم؟

بحث الان تاپیک چیز دیگه ای هس

میام بحث چای دبش میکشم وسطااااااا اون از همه مسائل مهمتره   

من خودم پدرشوهرم بنده خدا فوت شده،بچه ها منم ندید که بخواد شیر دادن منو ببینه.  ولی در کل آدم یه احساس خجالت داره بخواد وسط جمع شیر بده.مخصوصا بچه من که ماشالا ۲تاشو همزمان میخواد  

گمشده در رویا...❤

حالا پدرشوهر من خودش میومد مینشست جلوم و اموزش صحیح شیردهی رو هم میداد

هی من میچرخیدم  اونم میچرخید

شال مینداختم فایده نداشت

اینقدر حرفه ای توضیح میداد🤣🤣🤣🤣

میگفت چی بخور و چی نخور

من میمردم از خجالت

مادرشوهرمم هی دعواش میکرد

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

خیلی جالبه واسم ک اگه یه خانوم موهاش مشخص باشه و روسری سرش نباشه از نظر خیلی از خانم‌ها قطعا مشکل جنسی داره و تنش میخاره در صورتی ک موی سر هیچ ربطی به مسایل جنسی نداره اما اگه همون خانم روسری سرش کنه و می می هاشو بندازه بیرون شیر بده خیلی عادیه چ اشکالی داره زیبایی های خلقت رو داره به نمایش میگذازه 🤯🤯🤯