2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست
ما محارم زیاد داریم اما چه لزومی داره محارم جای خصوصیمون رو ببینن این بی شخصیته واقعا حتی همون  ...

اون موقع که شیر میدی واقعا دیگه به نظرم اون غذای بچس مخصوصا دیگه پدرشوهر و پدر فک نکنم آدم راحت نباشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بعدا زنگ میزنم چنج کنیم پولارو😂

الان از اسرائیل جنایتکار تماس گرفتن گفتن فعلا دلارارو نریختن به حسابمون. فردا تا آخر وقت اداری😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من از این صحنه بدم میاد وبقیه هم ممکنه بدشون  میاد بعدم این یه هنجاره رایجه که برای شیردهی ...

نه هرکسی جبهه بگیره اشتباه میکنه کاری نداریم مادرشیرده زن داداشه یاهرکسی ،بایدفرهنگ سازی بشه کسایی هم نمیدونن یادبگیرن کارسختی نیس پوشیده کردن اصلن بین اون جمع حتی کسی هیزنباشه یجوراحترامه اصلن کسی که سینه وبیکینیش براش مهم نباشه پس چی براش مهمه یادما تویه فیلم امریکایی توسونامی مادره شلوارکش پارع پوره بودیکمی ازبالای رونش معلوم اینفدرازپسر13سالش عذرخاعی میکرد اونوتواون وضعیت دیده مسلمونم نیستن ولب خیلی جاها کارشون تربیتشون بالاترازکشورای دیگه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
پدرم محرم ولی حرمت هاروباید حفظ کرد

من پیش بابامم دوست دارم شیر بدم مطمئنم ذوق میکنه 

🤩

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توهمین سایت دیشب خانومه میگف پدر شوهرم بهم تجاوز کرد بعد شمابگین نمیدونم محرمه مشکلی نداره سینه رو بندازین بیرون جلو هر کسو ناکسی واقعاک متاسفم هرچیزی حدی داره 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
من پیش بابامم دوست دارم شیر بدم مطمئنم ذوق میکنه  🤩

بده عزیزم ولی بپوشون 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
نه هرکسی جبهه بگیره اشتباه میکنه کاری نداریم مادرشیرده زن داداشه یاهرکسی ،بایدفرهنگ سازی بشه کسایی ه ...

دقیقااا

خدا رو شکر بالاخره یکی منظورو گرفت

وگرنه من واقعا قضاوت نکردم خانمه بده یا خوبه

شاید چون در نظر اون این کار اوکیه اونکارو میونه ولی ممکنه بقیه بدشون بیاد

ها ولا بی حیایی لیشه ادم باید خُش و فکر حرمتش بویه 😄

آ دده😂😂

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

الان دیدی چرا؟؟؟؟ هیئت عادیهای جامعه حمله کردن بهش🤣🤣🤣😂😂😂

راه به جایی نمیبرن😂😂😂

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

توهمین سایت دیشب خانومه میگف پدر شوهرم بهم تجاوز کرد بعد شمابگین نمیدونم محرمه مشکلی نداره سینه رو ب ...

چون نمیدونن اطلاع ندارن چقدرخوندم پدرشوهراتجاوزکردن چقدرم دیدم تومحلمون دختره خوشگل چشم ابی پدرشوهره داشت میرفت توحموم اینقدردختره جیغ کشیدبیهوش شدقبل اینکه دروبشکنه شوهرش بدادش رسیدبه هیچ مردی نمیشه اعتمادکردچراکسی باورنمیکنه بایدخودمون رعایت کنیم تادرامان باشبم

درسته محرمه ولی واقعا زشته  یه روزی من حتی این حرکت رو جلوی مامانمم انجام نمیدم .

خاهرمنم تامبخادشیربده هی اینوراونورنگاه میکنه حتی ازمن میدزده نبینم نه حجاب اهمییت میده نه نماز ولی خب خوب تربیت شده واگاه هس خداروشکر