2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11468 بازدید | 266 پست

همه چی روگفتیدفقط اینونگفتیدبچه هاتازه چه مچ مچی هم میدن   شایدخیلی مادرااااصلن منظورخاصی ندارن چون مادرشیرده روانش دررگیربچشه فکرخودنمایی نداره ولی چی  میشه توهمین تایپک اطلاع رسانی کنیدکاردرستی نیس میشه پوشیده ترشیردادسختم نیس 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان شما بری سفر یا نه برای ما فرقی نداره ولی ما ازدیدن اندام خصوصی بقیه بدمون میاد میتونه فقط یه ...

من اونو برای مثال گفتم وگرنه خودمم میدونم هیچی بهتون مربوط نیست عزیزم

شما هم تو جایگاهی نیستی بخوای برای بقیه تعیین و تکلیف کنی

اگر واقعا منطقی به حرفای من توجه کنید نظرتون مخالفم نخواهد بود

ولشون کن معلوم الحالن اینا😂😂😂

والا بخدا اگر مطالعات اجتماعیشونو هم بهتر میخوندن الان اوضاع بهتر بود🥴

هنوز نمیدونن یک سری قوانین اجتماعی وجود داره که باید رعایت بشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دیدم کامنتشو😂 اومده سایت برون ریزی کنه بزار تو حال خودش باشه  اطرافیانش حداقل ی ساعت در امون ...

اره والا .

ولشون کردیم این شدن دیگه🤣🤣🤣

یعنی یکی یه جواب منطقی نداد به جز توهین 😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

حالا ی خانمی اینجا معتقده هرکی جلوی شوهرش به بچش شیر بده یعنی داده بچه ش رو پرورش میده قاطی کرده بی ...

😂😂😂 خب جای دیگ هم میشه پرورش داد . انگار جلوی مردا شیر ندن بچشون پرورش پیدا نمیکنه 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
والا بخدا اگر مطالعات اجتماعیشونو هم بهتر میخوندن الان اوضاع بهتر بود🥴 هنوز نمیدونن یک سری قوانین ...

بابا اصلا اینا رو جدی نگیر

رو من ریپ زد اصلا من آدم حسابش نکردم

وقتی جوابش رو بدی فکر میکنه آدم روشن فکریه...وقتی محلشون نکنی خودشون میرن😂

دوست دارم آگاه کردن دیگران را

🤣🤣آره دیدی؟ منم فهمیدم مشکل داره دیگه باهاش بحث نکردم

توروخدا بیا بحثم بکن ، یه کلمه م به من اضافه نمیکنی ، ولی وقتمو تلف چرا🤣

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الانم فکر کنم با کاربری دوم خودش هی ریپ میزنه جواب خودشو میده 😂😂😂😂

توهم داری بخدا🤣🤣🤣🤣

همه چی روگفتیدفقط اینونگفتیدبچه هاتازه چه مچ مچی هم میدن   شایدخیلی ااصلن منظورخاصی ندارن چون ...

آره راستی اینو که گفتین یاد یه مستند افتادم که می‌گفت مادرا وقتی بچه میخواد به دنیا بیاد یه اتفاقی برای بدنشون میافته که بیشتر توجهتون به سمت بچه جلب بشه تا چند ماه

ولی یادم نیست چه اتفاقی

اما خب بازم رعایت کنن بهتره

بابا اصلا اینا رو جدی نگیر رو من ریپ زد اصلا من آدم حسابش نکردم وقتی جوابش رو بدی فکر میکنه آدم رو ...

نه بابا واسم مهم نیست 

فقط واسم به شدت عجیبه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏