2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11463 بازدید | 266 پست
جواب این خانمو نده بابا اصلا خالش خوب نیست روانش مشکل داره 😂😂😂

وای وای خیلی خندیدیم مرسی 🤣🤣

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

گناهش جهنم یه درصد فکراینو نمیکنه چقدر حرکتش میتونه زشتوافتضاح باشه اونم پیش همه فکن نصف فامیل جمع ب ...

گناهش همونیه که باعث میشه یه جوون رعنای در حال رشد ۱۶ ساله هورمون و مکمل ساخت بدنه خودش رو حیف و حروم کنه یا به عبارتی خودارضایی کنه و روانش رو بهم بریزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچه شیر دادنی یا می رم تو یه اتاق یا هم چادر سرمه زیر چادر شیر میدم.

جلو برادرم هم کلا با شال می پوشونم و طوری میشینم که دید نباشه.

کلا اگه نامحرم باشه میرم یه اتاق دیگه. تو جمع محارم حواسم هست.

ولی جلوی خانوما زیاد سخت نمی گیرم حواسم هست ولی نه اونطور.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
هزارتا توهین باهم بهم کردی ولی اوکیه 😁 شوهر من به مادر یه بچه احترام میزاره و نگاه جنسی نداره.&nbs ...

کاش مادر بچه هم به جمع احترام بزاره 

قرار نیست چون مادر شده همه مراعات کنن که یه ذره شعور از طرف مادر بچه هم بد نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
توام داری لج میکنی با اسی چون خواهر شوهره  حتی متوجخ نیستی ک این خواهر شوهر تو نیست  اسی ...

نه من به خاطر فان وارد این تاپیک شدم 

کار ندارم به هیچی 

اینجور تاپیکا خیلی باحاله 

همه دارن همو تیکه پاره میکنن 

الکییی و بی جهت 😂😂

اومدم بخندم فقط 

از دیدگاه شخص سوم نگاه کن 

واقعا خنده داره 

خانومای گنده دارن گیسا همو با تمام قدرت میکشن 

😁😁

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بخدا همین آدما از همهههه بدترن

ترسناکن🤣

میگه ایشالا یه زن جلوی شوهرت شیر بده بفهمی ،همین امروز صبح یکی داشت پیشش به بچه شیر میداد ، غریبه هم بودن ، زمین به آسمون نیومد ، شوهرمم هنوز خیانت نکرده😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببخشید ما از اونایی که تو خیابون فرمودید دفاع کردیم که نسبت به کار شما گارد گرفتیم؟ این مثال چه ربط ...

بد متوجه شدین.من میگم اگر ادم خودش رابپوشونه وگل وسط قالی نباشه زشت نیس.خیلی گارد گرفته شد

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میگن  خیلی زیباس صحنه ی شیر خوردن نوزاد

😂😂😂😂😂لحظه شیر خوردن اره ولی لحظه بیرون آوردن سینه تو جمع نه اصلا قشنگ نیست 🤧

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
ی سری چیزا روزی به خودم و خودش نداره رعایتش همگانیه الکی دفاع نکنید

بنده وظیفه ندارم با این سنم برم از یه دختر ۲۰ ساله انتقاد کنم به بچش جلو کسایی که حس راحتی داره شیر نده

شما هم سعی کنید از کاه کوه نسازید

😂😂😂😂😂لحظه شیر خوردن اره ولی لحظه بیرون آوردن سینه تو جمع نه اصلا قشنگ نیست 🤧

آره دقیقا

خود بچه گوگلیه ولی سینه اندام خصوصیه

منکه بدم میاد طرف جلوم سینشو بندازه بیرون به نوزاد شیر بده

زیر شال بزاره اندام خصوصیشو

این موضوع تو تمام کشوزهای دیگه هم رد میشه حتی شالهای مخصوص هم به فروش میره برای شیردهی

فقط اینجا از بی حیایی دفاع میکنن

از نظرشون خانوما هرکاری میتونن بکنن چون خانوم هستن!

وفقط اقایون باید مراعات کنن

از قوانین جنگل پیروی میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره دقیقا خود بچه گوگلیه ولی سینه اندام خصوصیه منکه بدم میاد طرف جلوم سینشو بندازه بیرون به نوزاد ...

حالا ی خانمی اینجا معتقده هرکی جلوی شوهرش به بچش شیر بده یعنی داده بچه ش رو پرورش میده

قاطی کرده بیچاره😂😂😂

دوست دارم آگاه کردن دیگران را

ترسناکن🤣 میگه ایشالا یه زن جلوی شوهرت شیر بده بفهمی ،همین امروز صبح یکی داشت پیشش به بچه شیر میداد ...

دیدم کامنتشو😂

اومده سایت برون ریزی کنه بزار تو حال خودش باشه

اطرافیانش حداقل ی ساعت در امون می‌مونن از دستش