2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبن مثل همه اقوام

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
از نظر تمیزی کثیفی  دعوایی کرده باشین سازش میکنن؟

نمیدونم ولی مثل همه اقوام و مردم هستن دیگه

ولی من با یه گنبدی وست بودم خیلی مروزی و مد بود و لارج و مهربون

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
خندم گرفته خب تمیزی کثیفی چه ربطی به ترکمن بودنش دارن تاجایی که من میدونم خیلی کم حرفن کاری باآدم ن ...

آخه اینقدر منو از این قوم ترسوندن که به همه چی شک کردم

از اخلاق و رفتارشون  فرهنگشون  چقدر سازش دارن با بقیه قابل اعتمادن

اخلاقاشون که اگه ازگنبدوآق قلاوبندرترکمن باشن که خیلی امروزین 

اماشهرستان باشن یکم تعصبین یعنی چطوربگم اگه تودماغ عمل کرده باشی میگن اوووفلانی روبین

فرهنگشون بیشتربه زبان خودشون صحبت میکنن 

عروسیشانوم که خیلی مفصله تابرات بگم

فقط اینوبگم اکثرشون خیلی مهربونن   

واین هم بگم به شدت درسخوانن رقابت میکنن زیاد

الآن توشهرستان ماکه خیلی کوچیه ماشاالله هرسال ۳تاپزشک هست امسال حتی یکی۹۰آوردشهرستان خیلی کوچیکه براهمون تعجب آوره خیلی بابرنامه میرن برای آینده بچه هاشون خیلی دقت میکنن

اخلاقاشون که اگه ازگنبدوآق قلاوبندرترکمن باشن که خیلی امروزین  اماشهرستان باشن یکم تعصبین یعنی ...

چه جالب ببخشید اینو میگم اگر شما ترکمنین

آخه به من گفتن بی رحم ترین و بدجنس ترین قوم ایرانن

دستتون درد نکنه راهنمایی کردین

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز