2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعاکه اصلنم اینطورنیست  الکی ترسوندنت  ترکمنی گلستان عالین  چی میگم این ترکمنابه ...

درست میگی ترکمنا عالی هستن از هر نظر چون من خودم چندین وقت باهاش زندگی کردم حاضرن هر کمکی که از دستشون بر بیاد برات انجام بدن

بین هر دو قومیت گوگلان(گوگلنگ)و یموت بودم و گوگلنگ ها اصلا چیزی که تو میگی نیستند و تا بهشون کرم نریزی چیزی بهتون نمیگن (که اونم همه عصبانی میشن وقتی بهشون کرم بریزی) گوگلنگ ها رو ناموسشون خیلی غیرتی ان حتی رو دخترایی که نمیشناسنشون هم غیرتی ان که مبادا پسری اذیتشون کنه (خوده منو چندین بار پسرای گوگلنگ نجاتم دادن با اینکه نمیشناختیم همو)

البته همه ی ترکمن ها غیرتی ان یموت و گوگلنگ فرقی نداره ولی چیزی که من در چندین سال تجربه کردم این بود که گوگلنگ ها غیرتشون بالا تره مهربون ترن ولی دخترای یموت بهم رو نمیدادن🤷‍♀️

اسی تو اون سال ها خیلی چیز ها تجربه کردم و ترکمنارو از بَرَم میدونم چه رفتاری با بقیه قومیت ها دارن سوالی داشتی درخدمتم

اهل گمیشانه  معلمه  میشناسین مردم گمیشانو؟

گمیشان زیاد نبودم ولی اینو میدونم که گمیشانیا یموتن 

آق قلاییا یکم دعوایی ان بندر ترکمن یکم کمتر از اق قلا دعواییه پسراشون و این مناطق بیییشترشون یموت نشینن

گنبد قاطیه دو قومیت . کلاله کلا گوگلنگه و مراوه تپه هم گوگلنگش زیاده 

چه جالب ببخشید اینو میگم اگر شما ترکمنینآخه به من گفتن بی رحم ترین و بدجنس ترین قوم ایرانندستتون درد ...

نه خیرم من ترکمنم خیلیم مهربون و حامی هستیم

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

2790
2778
2791
2779
2792