2777
2789

واقعاکه اصلنم اینطورنیست 

الکی ترسوندنت 

ترکمنی گلستان عالین 

چی میگم این ترکمنابه دوبخش تقسیم میشن یکی یموت یکی گوگلنگ این گوگلنگایکم تعصیبن دعوایی آن

ولی به شدت مخالف وصلت بافارس هستن

مثلا الآن طرف پزشکه ازهم دانشگاهیش خوشش اومده خونوادش نمیزارن ولی بودن وصلت کردن وخیلیم خوشبختن   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه جالب ببخشید اینو میگم اگر شما ترکمنین آخه به من گفتن بی رحم ترین و بدجنس ترین قوم ایرانن دستتون ...

اتفاقا خیلیم مهربونن ویکم ترسووهیچ وقت دنبال کارخلاف نمیرن

رسماتون برای ازدواج چیه مهریه طلا عروسی شب چهله  عید

خب رسمه اینجا مهریه روقبل عروسی به خونواده عروس بدن تایه کمکی بشه توتهیه جهیزیه  بنابه مسافت داره مثلااگه نیم ساعت فاصله داشته باشه۴۵م یا۲ساعت فاصله ۷۵م بیشترشونمیدونم بزرگتراخبردارن مثل شماسکه ازاین جورها خبری نیست ولی شایدنمیدونم دقیق برااینطورازدواجاشایدتغییرکنه حالافقط گمونه نمیدونم دقیق  

وطلاخب قبلنم گفتم عروسی ۳۰۰یا۴۰۰میلیون که حداقلش میگیرن برات پولدارباشه بیشتراینم بگم وضع مالی اگه روبه پایین باشه بیشتراز۱۰۰م نمیگرن

خب قبل عروسیم مثلارسم داریم شب یلداوعیدقربان عیدفطربراعروس هدایاببریم لباس واین چیزا اگه وضع مال خوب باشه طلاهم میبرن

وعروسی که ۳بخشه اولی تالارکه معمولا۱هفته قبله کجاوه هست ۱شب واسه دامادفقط خونواده داماد روزبعدشم کجاوه که فامیل دامادچندماشین میشن میرن عروس روبیارن به خونه عروس میرن اینجاهمه میرن جزمامان بابای دامادکه نمیتونم تایپ کنم طولانی میشه رسم ها داریم دیگه 

نگفتی چیکارست وضعشون خوبه شغلش چیه 

اکثراآدمایی که دورم اینطوری ازدواج کرده بودن تودانشگاه باهم آشناشده بودن 

درآخرازاون شخص بخواه توپیجاشون عضوت کنه بارسماآشناشی

چه میدونم ازخودش بخواه برات توضیح بده 

زیادباجزئیات باتایپ کردن نمیشه درست توضیح دادکه الآن خیلی رسما هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز