2821
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
آره چون می‌دونن دخترا با کلمه ازدواج احساسی میشن و خیلی کارا میکنن الکی میگن قصدشون ازدواجه و جدیدا ...

اره الان همه اینو میگن شیوه جدید من رفته بودم تو رویا کلی فکر داشتم 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

مطمئن باش باکسیه  خرجش زیادشده نمیتونه مثل قبل خرچ کنه واست

دلم میخواد برم ی جا گریه کنم جیغ بزنم اما گیر افتادم الان تو خونه

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گوشیشو بگیر چک کن ...🤷🏻‍♀️ یا با یه پولی (گوشیشو هک کن) اگ واقعن کسی نیس باهاش ادامه بده اگ ه ...

از اول دوست نداشت تو گوشیش برم خب هکر نمیشناسم شما کسیو میشناسس

عزیزم خودش دوست داره هر دفعه بریم کافه رستوران کسی ک از اول خرج میکرده الان ارزش منو میاره پایین حس ...

دیگه با این اوصاف مشخصه اره 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نگاهش هرز نمیره پیج فیکم ی بار زدم لو رفتم فهمیده بود منم

خیلی زرنگن احتمال با شماره جیمیل خودت پیج ساختی ک فهمیده‌

از استوری اینا میزاره اصلا ت پیجش ؟

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

خیلی زرنگن احتمال با شماره جیمیل خودت پیج ساختی ک فهمیده‌ از استوری اینا میزاره اصلا ت پیجش ؟

اره با شماره خودم ساختم اون زیاد استوری اینا نمیزاره از منم نزاشته میگه همکار تو پیجم فامیل تو پیجمه من براش ی هایلایت کامل از خاطره هامون ساختم

2828
2791
2779
2792