2821
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
نمیدونم والا بشین باهاش حرف بزن همینا رو بگو ببین واکنشش چیه

عزیزم همش بحثو عوض میکنه الکی میگه دخترا رو انفالو میکنم اما نمیکنه تو عمل صفره بهشم میگم بیا مادرمو ببین میگع سرم خلوت شه میام دست بوسی اما الکی میگع

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرا همشون برا برانگیختن احساسات دخترا حرف از ازدواج میزنن نباید زیاد جدی بگیری که هر کی هر چی گفت&n ...

اره یکی ام همین جوری با احساسات من بازی کرد 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

پسرا همشون برا برانگیختن احساسات دخترا حرف از ازدواج میزنن نباید زیاد جدی بگیری که هر کی هر چی گفت&n ...

۲۲ اخه ب فامیلا و دوستاشم نشونم داده عروسی دوست صمیمیشم رفتیم رابطمون عمیقع 

برا منم به کل خانوادش گفت با مادر و خواهرش در ارتباط بودم از اخر بهم گفت ک قصدش ازدواج نبوده

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

سوال پیش اومده😬😬 اگر همچنان برات خرج کنه،اون وسط تلفنای مشکوکم داشته باشه چی؟؟

تلفن مشکوکش فقط همونM

کاش بهش میگفتم جلو من بعش زنگ بزنه

مطمئن باش باکسیه 

خرجش زیادشده

نمیتونه مثل قبل خرچ کنه واست

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اره یکی ام همین جوری با احساسات من بازی کرد 

آره چون می‌دونن دخترا با کلمه ازدواج احساسی میشن و خیلی کارا میکنن الکی میگن قصدشون ازدواجه و جدیدا مد شده اینم

بعدش که خسته میشن و لذتاشونو میبرن میگن من داشتم شوخی میکرد باهات !!!

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
یه پیج فیک بساز جوری ک مو لا درزش نره  سپس برو فالوش کن استوریاشو لابک کن بهش خط بده ببین میاد ...

نگاهش هرز نمیره پیج فیکم ی بار زدم لو رفتم فهمیده بود منم

وقتی زنش نیستی هیچ خیانتی نیست بره با کسی 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
گوشیشو هک کنی به آرامش میرسی؟؟؟؟؟ 

اره چون دوست دختر سه ساله داشته قبل من همش برام سواله چحور بعد سه سال با یکی بهم زده تازع جلو منم میگه مادر دختر خیلی مهربون و پایس اما مامان تو خیلی بدبینه

ببین منو 

۹۰درصد وقتی حس میکنن خیانت میشه بهشون حسشون درسته 

ولی من بازم شرایطو دقیق نمی‌دونم و خودت بهتر می‌دونی 

اما الان شوهر به زن خیانت می‌کنه چه برسه پارتنر

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
کجا و کدوم قلیونی میشع 900

دیشب رفته بودیم اندرزگو رستوران ماتادور اینا مهم نیس مهم قلب منه همشم ب پولش مینازه