2777
2789
عنوان

خیانتتتت

453 بازدید | 35 پست

تو رو خدا بیاید جدیدا تاپیک میزنم خیلی خلوته

بچه ها شما بگید پارتنر من فوق العاده مهربان و صبورع و با گذشت چند ماه از رابطه مراقبت میکنه و زنگ میزنه بهم

اما مثل اولا نیست

اوایل میبرد رستوران خدا تومن هر دفعه کارت میکشید الان میریم فقط ی قلیون برا خودش میگیره نهایتا ی کیک یا چای ی تعارف شابدلعظیمی هم ب من میزنه ک غذا بگیریم میدونست من ناشتام اما براش مهم نبود تا گوشیشم دستم باشه حالتاش ی جوره ک استرس داره ی نفر هم ک ب اسمMسیوکرده بهش تکست میده یا زنگ میزنه اما جلو من جواب نمیده میگه راننده کامیونمونه تو محل کارش

جدیدا هم خیلی کمتر بیرون میریم قهرم میکنم میگه من بدون تو میمیرم تو منت سرم بزار کنارم باش اما هزار تا دختر فالو داره

من دیشب داد و بیداد کردم و بهش تیکه انداختم ک رستورانی برو ک ب گروه خونت بخوره وضع مالیشم عالیه ۳۰سالشه چکار کنم ب هم بزنم؟؟؟سر و گوشش میجنبه؟؟؟

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

پیش منه اونوقت بیس چاری سرش تو گوشیشه دلم خیلی شکسته بدون اونم نمیتونم چ خاکی بریزم💔💔💔از اعماق وجودم دلم میخواد گوشیشو هک کنم تا ب ارامش برسم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگم یه سوال حس بدی نمیگیرید همش پارتنرتون خرج کنه؟معذب نمیشید؟

عزیزم خودش دوست داره هر دفعه بریم کافه رستوران

کسی ک از اول خرج میکرده الان ارزش منو میاره پایین حس میکنم بهم بی احترامی شده چطور ۹۰۰ پول قلیون میده اما ب دختر مورد علاقش بها نمیده ک راحت باشه

یه جمله معروف هست میگه که زن خیانت رو از ۱۰۰کیلومتری حس میکنه

ما حتی حرف ازدواجم میزدیم گاهی مادرمم خبر داره💔کاش فکرام غلط باشه

ما حتی حرف ازدواجم میزدیم گاهی مادرمم خبر داره💔کاش فکرام غلط باشه

پسرا همشون برا برانگیختن احساسات دخترا حرف از ازدواج میزنن نباید زیاد جدی بگیری که هر کی هر چی گفت 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه پیج فیک بساز جوری ک مو لا درزش نره 

سپس برو فالوش کن استوریاشو لابک کن بهش خط بده ببین میاد باهات حرف بزنه 

ت محیطهایی ک میرید اگه نگاهش خیلی این ور اونور میگرده بدون خبریه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

2790
2778
2791
2779
2792