2777
2789

ماجرا از این قراره که من چند وقت پیش با یه دختری تو کلاس زبان دوست شدم .دختری که من باهاش دوست شدم قبل از من با یه دختر دیگه ای دوست بوده که این دختره با من میونه خوبی نداره و خیلی باهام سرده .چون همش فکر میکنه باید با من بجنگه و رقابت کنه یا از من صبقت بگیره و منو بکشه پایین که خودش بره بالا و از من جلو بزنه .حالا دیروز قرار بود دوستم با دوستش بره کافه .منم نمیدونستم با اون قرار داره زنگ زدم بهش گفتم بیا با هم بریم باغ کتاب اونم به خاطر من قرارشو با اون کنسل کرده که با من بیاد بیرون.ولی خداوکیلی من روحمم خبر  نداشت که قبل من با اون هماهنگ کرده .آقا حالا این دختره یه قشقلی راه انداخته بود که نگو زنگ زد به من هرچی از دهنش در اومد بار من کرد برگشت گفت گیتی قبل از اینکه با تو آشنا باشه رفیق فابریک من بوده حالا تویه تازه وارد شاخ شدی واسه من میخوای بست فرند منو بقاپی اون موقع که من بودم که تویی نبودی .کی بهت اجازه داد قرار منو دوستمو بهم بزنی  .منم گفتم خب اولا که من نمیدونستم قبل من تو باهاش قرار گذاشتی گیتی دراین مورد به من چیزی نگفته بود دوما یعنی گیتی غیر تو حق نداره با کسه دیگه ای دوست باشه مگه گیتی رو خریدی ؟ اونم گفت برات متاسفم شعورت در همین حده بی شخصیتی از بس که .بعدم تلفونو قطع کرد 😬😑خیلی رفتارش از نظر من بچگونه و غیر منطقی بود من که قصد خراب کردن رابطه اونارو نداشتم گیتی خودش با من بیشتر از اون رفاقت می کنه لابد به خاطر همین اخلاقای مزخزفش و طرز حرف زدنشه که گیتی رو از خودش رونده و گیتی ازش زده شده به من چه 😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان