2777
2789
عنوان

استرداد جهیزیه😭😭

9017 بازدید | 36 پست

سلام

من فاکتور بیشتر وسیله هامو دارم و یه مقداریشم ندارم، لیستی ک از داماد امضا گرفته باشمم ندارم. امروزاولین جلسه دادگاه جهیزیم بود من عین حقیقت رو ب قاضی گفتم هرچی من برده بودم و هرچی شوهرم خریده بود رو گفتم قاضی هم نگا ب فاکتورام کرد و اونارو گذاشت رو پروندم.شوهرم خودش نیومد و وکیلش بود وکیلشم پاشد کلا زد زیر همه چی ک از کجا معلوم این فاکتورا واسه این خانم باشه و لیست سیاهه ندارع و..و گفت شاهد بیاره و از این مدل حرفا. منم ب قاضی گفتم خودشون و وجدانشون.قاضی هم گفت جلسه بعد شاهداتو بیار.جلسه ک تموم شد قاضی ب من گفت مثه اینکه میخان اذیتت کنن و فقط روند دادگاه رو طولانی کنن.(حس کردم قاضی مطمعن شد ک وسیله ها واسه منه). بهش گفتم اصن اونی ک فاکتورش نیس صدقه سرم حداقل اونایی ک فاکتور دارم گیرم میاد یا ن گفت حالا شما حلسه بعد شاهداتو بیار انشالله ک همش اگه واسه شماست بهتون میدن. 

بنظر شما چی میشه؟ میگن یا فاکتور باشه یا لیست سیاهه میتونی راحت جهیزیتو بیاری، بنظر شما با شاهدا کارم میشه؟؟ 

کسی تجربه منو داره؟؟؟😑 تمام وسایلام نو نو هست 

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاخره یه راهی برای اثباتش هست نگران نباش 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اسی واقعا برات غصه خوردم چقدر ادما بی انصافن.

یعنی واقعا اولین دفعه است همچین چیزی شنیدم.

ادم چقد پست 

چقد بی وجدان

یعنی الان من بخام ازدواج کنم باید هزارتا شاهد ببرم و فاکتور بگیرم؟ 

حتما حتما شاهداتو ببر.

حتما برو با اون مغازه ای که خرید کردی صحبت کن بگو فاکتوراتو بده. 

لیست سیاهه باز چیه؟

من از ته دلم واست دعا میکنم

و دعا میکنم هر کی ظلم میکنه نتیجه اشو ببینه 

عجب ادمیای بی شعوری

اسی واقعا برات غصه خوردم چقدر ادما بی انصافن. یعنی واقعا اولین دفعه است همچین چیزی شنیدم. ادم چقد ...

وقتی عروس جهیزیه میبره خانه داماد، به لیست از تماااااام وسایل حتی وسایل ریز باید رو برگع نوسته بده آقای داماد امضا کنه..

چیز مسخره ایه و قانون مملکت ما همه چیزی مسخرس.. 

وقتی عروس جهیزیه میبره خانه داماد، به لیست از تماااااام وسایل حتی وسایل ریز باید رو برگع نوسته بده آ ...

خوب شد بهم گفتی.

اصلا تا حالا دور و برم ندیدم نه فاکتور نه شاهد نه لیست بخان موقع جهزیه بردن بگیرن و اینا. 

یعنی حتی اونا که طلاق گرفتنم جهزیه هاشون پس دادن.

این دیگه خیلییبییی از خدا بی خبره.

اون ۴ تا وسیله هیچ ارزشی نداره اما این ادم قشنگ معلومه چه لقمه حرومی خورده 

واقعا متاسفم 

الان مگه اوایل ازدواجتونه و دارین طلاق میگیرین درسته؟

اره عزیزم یه سال و نیم از عروسیم میگذره

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
میام اینجا دیگه شوهر نمیخوام

من ک پشت دستمو داغ گذاشتم. چجور میشه ادما اقد بد میشن