2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

90 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا یه سوال منی که لیسانس دارم اگه بخوام برم دانشگاه فرهنگیان باید باز چهار سال اونم بخونم از اول؟🥲

بعد ثبت نامش تموم شد؟

من شنیدم انگار دوتا منبع دارن امسال راسته یا ن؟

🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنام فرصت داری شرط سنی هم ۲۴ سال هست از ۱ مهر ۷۹ پایینتر باشی قبول نمیکنن

متاهل 
آره باید بخونی ثبت نامش هنوز تموم نشده چندسالته؟

21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم شرایطش خیلی راحت تر شده

بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ...

اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣

21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم ش ...

منم مثل خودتم

امروز همسرم رفته ثبت نامم کنه میخام برم شانسی بزنم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ...

اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣

خیای هم عالی اگه درس ندارید در کنار شانس کمی هم تست بزنید انشاالله که ۱۰۰درصد قبول میشید✌️🥰

من دوسال قبل مصاحبه دبیری رفتم ولی متاسفانه رد شدم رتبم ۵۰۰۰هزار بود حالا یا به خاطر استرسم بود یا همین رتبم

منم دیگه درس و گذاشتم کنار

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂