gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 عنوان دانشگاه فرهنگیان 90 بازدید | 15 پست سلام خوشگلا یه سوال منی که لیسانس دارم اگه بخوام برم دانشگاه فرهنگیان باید باز چهار سال اونم بخونم از اول؟🥲بعد ثبت نامش تموم شد؟من شنیدم انگار دوتا منبع دارن امسال راسته یا ن؟🥲🥲 1402/09/11 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12265 آره باید بخونیثبت نامش هنوز تموم نشدهچندسالته؟ زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
raha_mmm عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 3560 بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنام فرصت داری شرط سنی هم ۲۴ سال هست از ۱ مهر ۷۹ پایینتر باشی قبول نمیکنن متاهل
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 آره باید بخونی ثبت نامش هنوز تموم نشده چندسالته؟ 21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم شرایطش خیلی راحت تر شده
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ... اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12265 21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم ش ... منم مثل خودتمامروز همسرم رفته ثبت نامم کنه میخام برم شانسی بزنم زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
raha_mmm عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 3560 منم مثل خودتم امروز همسرم رفته ثبت نامم کنه میخام برم شانسی بزنم متولد ۷۸ باشی قبول نمیکنن متاهل
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12265 متولد ۷۸ باشی قبول نمیکنن نه عزیزم متولد ۸۱شوهرم متولد ۷۸ زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
raha_mmm عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 3560 نه عزیزم متولد ۸۱ شوهرم متولد ۷۸ اهان خوبه پس بشین بخون متاهل
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ... اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 منم مثل خودتم امروز همسرم رفته ثبت نامم کنه میخام برم شانسی بزنم خیای هم عالی اگه درس ندارید در کنار شانس کمی هم تست بزنید انشاالله که ۱۰۰درصد قبول میشید✌️🥰
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12265 خیای هم عالی اگه درس ندارید در کنار شانس کمی هم تست بزنید انشاالله که ۱۰۰درصد قبول میشید✌️🥰 من دوسال قبل مصاحبه دبیری رفتم ولی متاسفانه رد شدم رتبم ۵۰۰۰هزار بود حالا یا به خاطر استرسم بود یا همین رتبممنم دیگه درس و گذاشتم کنار زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 من دوسال قبل مصاحبه دبیری رفتم ولی متاسفانه رد شدم رتبم ۵۰۰۰هزار بود حالا یا به خاطر استرسم بود یا ه ... از اول شروع کن موفق میشی