2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

90 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا یه سوال منی که لیسانس دارم اگه بخوام برم دانشگاه فرهنگیان باید باز چهار سال اونم بخونم از اول؟🥲

بعد ثبت نامش تموم شد؟

من شنیدم انگار دوتا منبع دارن امسال راسته یا ن؟

🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنام فرصت داری شرط سنی هم ۲۴ سال هست از ۱ مهر ۷۹ پایینتر باشی قبول نمیکنن

متاهل 
آره باید بخونی ثبت نامش هنوز تموم نشده چندسالته؟

21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم شرایطش خیلی راحت تر شده

بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ...

اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣

21، واقعا حال و حوصله ی چهار سال دوباره درس خوندن رو ندارم🥲 از طرفی هم معلمی دوس دارم و حس می کنم ش ...

منم مثل خودتم

امروز همسرم رفته ثبت نامم کنه میخام برم شانسی بزنم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بله باید از اول بخونی کتابای تخصصی سه پایه رو بخونی و دوتا منبع که ۲۰ آذر مشخص میشه تا شب برای ثبتنا ...

اووف تخصصی های دبیرستانم هس ؟ خب هیچی پس اشتباه فهمیدم 🤣 من این ترم آخری می خوام همه کنکوری بدم ارشد رپانشناسی، کنکور مشاور مدرسه واوو.. هیچ کدومم نخوندم 🥲🤣

خیای هم عالی اگه درس ندارید در کنار شانس کمی هم تست بزنید انشاالله که ۱۰۰درصد قبول میشید✌️🥰

من دوسال قبل مصاحبه دبیری رفتم ولی متاسفانه رد شدم رتبم ۵۰۰۰هزار بود حالا یا به خاطر استرسم بود یا همین رتبم

منم دیگه درس و گذاشتم کنار

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂