2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 89 پست
ازدارو خوردن میترسم میشه بیشتر برام توضیح بدی از چه چیزی شروع شد 

من اول از سر گیجه های کم وبعد شدت سرگیجه خیلی زیاد شد حتی نمیتونستم سرپا حرکت کنم یه بار بایه سرگیجه شدید کل پاهام فلج شد حتی منو با بغل بردن بیمارستان که دکتر گفته احتمال سکته هست وفوری سی تی اسکن که خوشبختانه نه مشکوک به ام اس که اینم رد شد وبعد دکار مغز واعصاب تشخیص حمله پانیک داد بماند که خیلی دکتر رفتم تا خدا روشکر خوب شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول از سر گیجه های کم وبعد شدت سرگیجه خیلی زیاد شد حتی نمیتونستم سرپا حرکت کنم یه بار بایه سرگیجه ...

من تپش قلب گیجی. حالات ترس و وحشت واینکه فکرمیکنم دارم میمیرم 

بله خوشبختانه وقتی دچار استرس میشدم انگار میخواستم بمیرم دست وپاهام بیحس میشدن مخصوصا انگشتام

خدارو شکر که درمان شدید. بخدا تا کسی تجربه نکنه نمیدانه چی به سر آدم میاد 

مزخرف ترین بیماری پنیکه بره که بر نگرده

من خیلی ساله که اینطوریم واز یه ترس شروع شد. تا الان زجرشو میکشم. حتی وقتایی که حالم خوبه یه دفه دچار دگرگونی و استرس میشم مخصوصا شب ها

خیلی بده همش تو جمع میترسیدم حالم بد بشه شوهرم بنده خدا همه جا مواظبم بود پا به پا باهام اومد تا خوب ...

من حتی نذاشتم شوهرم بفهمه این همه سال چون میترسم خانوادش انگ روانی بهم بزنن. منم میترسم برم جایی یا حتی برم بیرون استرس میگیرم