2777
2789
وارفارین حساسه شرکت سازنده اش نباید عوض بشه خطا میده، یه نوع پیدا کردم البته کل داروخانه های شهر رو ...

اره میدونم پدر منم استفاده میکرد ی زمانی 

برای همین میگم بگردی همون اصلی رو پیدا کنی 

همتای مامانم بودم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من نمی‌دونم انتظارم از ریتالین باید چه جور باشه الان دخترم مصرف می‌کنه ولی بازم با قبلش تغییر ...

بازی هایی که دقت و تمرکز رو بالا می‌بره باهاش انجام بده در کنار قرص، پسرمن غلط املا رو اولش اشتباه میکرد راهنمایش میکردم درست می‌نوشت دوباره همون کلمه رو میگفتم اشتباه می‌نوشت اصلا انگار به گوشش نخورده بود الان درکنار قرص کمی بازی میکنم و یه معلم دلسوز و خوب پیدا کردم باهاش کار می‌کنه واقعا بهتر شده ولی نه آنچنان که بگم زود و همه چی رو میگیره اینم بگم هوشش خیلی خوبه و کلماتی رو استفاده می‌کنه که از سنش خیلی بیشتره

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
همینه نمیتونه یاد بگیره

اگه قرص دادی در کنارش بازی های تمرکزی زیاد انجام بده باهاش سرچ کن و یه معلم خوبم براش پیدا کن مدرسه ها کم کاری ام میکنن یا کلاس شلوغه و بچه زود تمرکزشو از دست میده

اره میدونم پدر منم استفاده میکرد ی زمانی  برای همین میگم بگردی همون اصلی رو پیدا کنی

دیگه وارد نمیکنن میخوان ایرانی رو جایگزین کنن که اونم بعد مصرف ۳ یا ۴ قرص آی آن آر خونه و بالا نمیبره، دکترم گفت

بله.همون مارک ریتالین هم که مثلا خارحیه   ایران بسته بندی میکنن معلوم نیست چی قاطیش میکنن. ...

دقیقا دکتر پسرم می‌گفت اگه خارجیشو گیر میاوردی تاثیرش واقعا زیاد بود و متوجه تغییرش میشدی

الان مدرسه ال دی میره در کنار مدرسه خودش

مدرسه ال دی چیه؟ مربی که پسرمو میبرم پیشش پسر خودشم پیش فعالی و با نورو تراپی و بازی درس پسرشو خوب کرده و واقعا دلسوزانه کار می‌کنه امیدوارم بهترینا براش رقم بخوره

بازی هایی که دقت و تمرکز رو بالا می‌بره باهاش انجام بده در کنار قرص، پسرمن غلط املا رو اولش اشتباه م ...

والا کاردرمانی این چیزا هم بردم خیلی خیلی بهتر شده اصلا دختر من مثلا کلمات سخت رو غلط نمی‌نویسه ولی جا میندازه نقطه ها رو یادش می‌ره به معلمش هم گفتم خدایی این چیزا رو دیگه غلط نگیر براش تو ریاضی یه بار همه رو خوب و عالی یه بارم حتی جمع و منها غلط حل می‌کنه یه روز منو می‌بره تو اوج فرداش با کله میکوبه زمین درس هایش کلا بد نیست ولی تو امتحان یه نفر باید سوال رو بخونه خوش میخونه انگار متوجه نمیشه همون رویکی دیگه میخونه سریع می‌نویسه من فکر میکردم ریتالین کمکش کنه برای امتحان کتبی 

مدرسه ال دی چیه؟ مربی که پسرمو میبرم پیشش پسر خودشم پیش فعالی و با نورو تراپی و بازی درس پسرشو خوب ک ...

مدرسه مخصوص برا بیش فعالا خوشمزه نمیاد با بچه عین عقب افتاده برخورد میکنه هر دفعه میرم و میام غرورم تکه تکه میشه

قرص به تنهایی خیلی موثر نیست باید با بازی دقت و تمرکز بچه ها رو بالا برد من ۱ ساله دارم میدم برای در ...

عریزم درس خونن بچتون در چه حده کلاس چندماه خوندن نوشتن بلده برادم الان باید کلاس ۶ بود به خاطر کرونا و اینکه کسی رسیدگی نکرد الان کلاس چهارمه هر چی هم یاد گرفته من بهش گفتم خوندن و نوشتن رو تا حدودی بلده ولی اصلا تمرکز نداره و تا بهش تو ضیح ندم خودش بلد نیست 

والا کاردرمانی این چیزا هم بردم خیلی خیلی بهتر شده اصلا دختر من مثلا کلمات سخت رو غلط نمی‌نویسه ولی ...

فک کنم حافظه شنیداریش ضعیف باشه سرچ کن بازی هایش بیاد برات کاردرمانی مشابه همین بازی هارو باهاش میکنن که بهتر میشه 

عریزم درس خونن بچتون در چه حده کلاس چندماه خوندن نوشتن بلده برادم الان باید کلاس ۶ بود به خاطر کرونا ...

پیش که کرونا بود غیرحضوری، کلاس اولم صرفه جویی گاز باعث تعطیلی زیاد بودالان دومه و کلا پسرم به درس علاقه نداشت و کم کم دقت کردم دیدم گاهی خودشم کلافه اس که متوجه نمیشه و دقت تمرکزش پایینه بردم دکتر الان کلاس دومه و یه مقدار بهتر شده گاهی منم فکر میکردم قرص واقعا بی تاثیره ولی بهش قرص رو نمی‌دم رو اعصابه و اصلا فکر نمیکنه به کارش و دیدم تاثیر داره رو رفتارش و...