دوستان من نمیدونم انتظارم از ریتالین باید چه جور باشه الان دخترم مصرف میکنه ولی بازم با قبلش تغییر ...
بازی هایی که دقت و تمرکز رو بالا میبره باهاش انجام بده در کنار قرص، پسرمن غلط املا رو اولش اشتباه میکرد راهنمایش میکردم درست مینوشت دوباره همون کلمه رو میگفتم اشتباه مینوشت اصلا انگار به گوشش نخورده بود الان درکنار قرص کمی بازی میکنم و یه معلم دلسوز و خوب پیدا کردم باهاش کار میکنه واقعا بهتر شده ولی نه آنچنان که بگم زود و همه چی رو میگیره اینم بگم هوشش خیلی خوبه و کلماتی رو استفاده میکنه که از سنش خیلی بیشتره
اگه قرص دادی در کنارش بازی های تمرکزی زیاد انجام بده باهاش سرچ کن و یه معلم خوبم براش پیدا کن مدرسه ها کم کاری ام میکنن یا کلاس شلوغه و بچه زود تمرکزشو از دست میده
مدرسه ال دی چیه؟ مربی که پسرمو میبرم پیشش پسر خودشم پیش فعالی و با نورو تراپی و بازی درس پسرشو خوب کرده و واقعا دلسوزانه کار میکنه امیدوارم بهترینا براش رقم بخوره
بازی هایی که دقت و تمرکز رو بالا میبره باهاش انجام بده در کنار قرص، پسرمن غلط املا رو اولش اشتباه م ...
والا کاردرمانی این چیزا هم بردم خیلی خیلی بهتر شده اصلا دختر من مثلا کلمات سخت رو غلط نمینویسه ولی جا میندازه نقطه ها رو یادش میره به معلمش هم گفتم خدایی این چیزا رو دیگه غلط نگیر براش تو ریاضی یه بار همه رو خوب و عالی یه بارم حتی جمع و منها غلط حل میکنه یه روز منو میبره تو اوج فرداش با کله میکوبه زمین درس هایش کلا بد نیست ولی تو امتحان یه نفر باید سوال رو بخونه خوش میخونه انگار متوجه نمیشه همون رویکی دیگه میخونه سریع مینویسه من فکر میکردم ریتالین کمکش کنه برای امتحان کتبی
قرص به تنهایی خیلی موثر نیست باید با بازی دقت و تمرکز بچه ها رو بالا برد من ۱ ساله دارم میدم برای در ...
عریزم درس خونن بچتون در چه حده کلاس چندماه خوندن نوشتن بلده برادم الان باید کلاس ۶ بود به خاطر کرونا و اینکه کسی رسیدگی نکرد الان کلاس چهارمه هر چی هم یاد گرفته من بهش گفتم خوندن و نوشتن رو تا حدودی بلده ولی اصلا تمرکز نداره و تا بهش تو ضیح ندم خودش بلد نیست
عریزم درس خونن بچتون در چه حده کلاس چندماه خوندن نوشتن بلده برادم الان باید کلاس ۶ بود به خاطر کرونا ...
پیش که کرونا بود غیرحضوری، کلاس اولم صرفه جویی گاز باعث تعطیلی زیاد بودالان دومه و کلا پسرم به درس علاقه نداشت و کم کم دقت کردم دیدم گاهی خودشم کلافه اس که متوجه نمیشه و دقت تمرکزش پایینه بردم دکتر الان کلاس دومه و یه مقدار بهتر شده گاهی منم فکر میکردم قرص واقعا بی تاثیره ولی بهش قرص رو نمیدم رو اعصابه و اصلا فکر نمیکنه به کارش و دیدم تاثیر داره رو رفتارش و...