2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
خواهش می کنم عزیز دلم  می تونید هم نخونید، البته خوندن آیت الکرسی برای این هست که اگر عامل سنگ ...

چه جالب چه عجیب و منی حس میکنم سال هاست زندگیم دچار سنگینی شده و پیش نمیره ، انگار دست ب هر کاری میزنم نمیشه و خدا میدونه عاملش چیه 

اگر بهش فکر نمی کنید دیدن مدام یک نفر تو خواب، به احتمال زیاد یعنی یا داره ارآینده شما با ایشون داره ...

دفعات اول اصلا بهش فم نمیکردن الانم خیلی کم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر بهش فکر نمی کنید دیدن مدام یک نفر تو خواب، به احتمال زیاد یعنی یا داره ارآینده شما با ایشون داره ...

بعد از کجا میشه فیمید منظورش چیه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

چه جالب چه عجیب و منی حس میکنم سال هاست زندگیم دچار سنگینی شده و پیش نمیره ، انگار دست ب هر کاری میز ...

عزیز دلم الهی که هرچه سریع تر این سنگینی از زندگی تون دور بشه 💕

راستی خودم برای دفع سنگینی چله سوره تکویر هم برگزار کردم 

شاید این مورد هم برای شما موثر باشه 

اما اگر خواستید اجرا کنید از اشخاص واقعا باتجربه مشورت بگیرید بهتر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چه جالب چه عجیب و منی حس میکنم سال هاست زندگیم دچار سنگینی شده و پیش نمیره ، انگار دست ب هر کاری میز ...

عزیز دلم الهی که هرچه سریع تر این سنگینی از زندگی تون دور بشه 💕

راستی خودم برای دفع سنگینی چله سوره تکویر هم برگزار کردم 

شاید این مورد هم برای شما موثر باشه 

اما اگر خواستید اجرا کنید از اشخاص واقعا باتجربه مشورت بگیرید بهتر هست 

عزیز دلم الهی که هرچه سریع تر این سنگینی از زندگی تون دور بشه 💕 راستی خودم برای دفع سنگینی چله ...

میشه لطفا راهنماییم کنین که چه جوری این جمله رو برگزار کنم چون خدا میدونه ک جقد دارم غصه میخورم 

بعد از کجا میشه فیمید منظورش چیه

اگر رویای صادقه باشه به احتمال زیاد مو به مو همون اتفاقات خواب میفته 

و معمولا اگر ناراحت باشه، به احتمال زیاد یک اتفاق قراره براش بیفته یا خدای نکرده بین تون کدورتی پیش بیاد 

اگر خوشحال باشه احتمال داره آینده خوبی در انتظار باشه 

اما باهمه این ها حس می کنم کتاب های تعبیر خواب معتبر بهتر بتونند بهتون کمک کنند 

میشه لطفا راهنماییم کنین که چه جوری این جمله رو برگزار کنم چون خدا میدونه ک جقد دارم غصه میخورم  ...

خودم تو فضای مجازی به اشخاص پیام دادم که می خوام برای دفع سنگینی چله سوره تکویر برگزار کنم هرکس میاد تو شخصی بهم پیام بده تا باهم یک گروه بسازیم 

اما چیزی که هست اگر یکی از افراد یک روز رو یادش بره فکر کنم کل اعمال بقیه هم خراب کنه یعنی اشخاصی که شرکت می کنند باید مقید باشند تا چهل روز باهم باشند 

فکر کنم بتونید خودتون هم چهل روز نیت دفع سنگینی کنید و بخونید فکر کنم اون برگزار کردن چله به صورت تنهایی هم موثر باشه 

خیلی هم نیست فکر کنم یکی دو صفحه هست این سوره 

اگر رویای صادقه باشه به احتمال زیاد مو به مو همون اتفاقات خواب میفته  و معمولا اگر ناراحت باشه ...

دیشب یادم نیس حسشو ولی شب قبلش خیلی ناراحت بود

بعد از کجا میشه صادقتنه بودن رویا رو تشخیص داد

دیشب یادم نیس حسشو ولی شب قبلش خیلی ناراحت بود بعد از کجا میشه صادقتنه بودن رویا رو تشخیص داد

به نظر من تشخیصش سخته 

اما شاید اگر چشم سوم تون باز باشه بتونید تشخیصش بدید

دیشب یادم نیس حسشو ولی شب قبلش خیلی ناراحت بود بعد از کجا میشه صادقتنه بودن رویا رو تشخیص داد

توکل به خدا هم به احتمال زیاد می تونه تعبیر خواب رو عوض کنه 

توکل به خدا هم به احتمال زیاد می تونه تعبیر خواب رو عوض کنه 

اخه واقعا دوس ندارم ارتباطم باهاش سرد بشه ولی تا حدودی شدع

اخه واقعا دوس ندارم ارتباطم باهاش سرد بشه ولی تا حدودی شدع

اینایی که گفتی درسته ولی من فقط میخواستم بدونم می بینمشون یانه که گفتی دو سه سال دیگه شایذ ببینیشون 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز