2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست

میتونین آینده منو بگین ؟🥹🙏

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
جدی راست میگه من مجبورم باز کنم برا نجات خیلی ها تو چرا میخوای باز کنی فقط برا باحال بودن

ننه راستش هنش این نیست

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نماز شب واقعا ریاضتش بالاست من یک بار قبل از تموم شدن نماز شب فشارم افتاد و حالم بد شد و تا چند روز ...

سلام البته نماز شب اینقدر فضیلتش زیاده که حتی پیامبر هم نمیدونه خدا برای خوانندگانش چی گذاشته البته نماز شبی که نمازای واجبمون رو قضا نکنه

از طرفیم گقتن چون پر فصیلته و حتی دنیای آدمم تغیییر میده سعی کنید اگه نمیتونید کامل بخونید حداقل اسمتون رو توی خوانندگان این نمازبه صورت دست و پا شکسته قرار بدید.

اونم به این روش که نماز شفع و وتر رو بخونید حتی اگه اونم نشد فقط یک رکعتی وتر رو بخونید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اون بازه اذیت میشم یک راه بگو سریع بشه باز کرد

سریع ممکن هست خدای ناکرده به جنون تبدیل بشه 

اگر بتونید زیر نظر اساتید وافعا مجرب دوره هاش بگذرونید بهتر هست 

به قول یک مدیوم، باز کردن سریع ممکنه به قیمت پاره شدن چشم سوم تموم بشه

و حقیقتش خودم اون طوری که عرض کردم باز کردم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نه ازواحن نع انسان 

راستش تنها چیزی که هست افرادی هستن که تو زمین نیستن وای ممکنه به زودی مارو به خطر بندازن حسم الان اینو گفت

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

ما تاهمین چن ماه پیش خونمون جن داشت

چقد بدبختی کشیدیم

هنوزم نمیدونم رفتن یان

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
هرچی باشه  فهمیدن درد ناک عذاب اوره مثل من میشی هر شب درد میکشی از فهمیدنش 💔

چرا

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
ننه راستش هنش این نیست

فقط گفتم اونایی که من میخوام بیینم بفهمی کین منم بهت ذر عوض چیز هایی میگم 

فقط میگم اول بگو اونا کین من می بینم از کجان و کی می بینمشون زمانش مهمه

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
اولا جن فقط ابی نیست  دوم اصلا شب روز نداره دیدنش  سوم جن میشع با چشم دید

من خودم جن همزاد دیدم ت تنمم رفته بود

طفلک دخترمم میدید😭

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
2790
2778
2791
2779
2792