2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
من خودم جن همزاد دیدم ت تنمم رفته بود طفلک دخترمم میدید😭

چجوری میدیدی

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی باشه  فهمیدن درد ناک عذاب اوره مثل من میشی هر شب درد میکشی از فهمیدنش 💔

نمیدونم چرا ولی حس میکنم چیزی که شما میگن مشکل خودتون نیست و الان داره زمیتو در بر میگیره ولی کسی نمیفهمه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

چون حقایق میفهمین و اون زمان به مزز جنون می رسین 

ببین من فقط میخام بدونم بچم صحیح و سالم به دنیا میاد یا نه

چون توی قبلی خیلی زجر کشیدم و نموند

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
سلام البته نماز شب اینقدر فضیلتش زیاده که حتی پیامبر هم نمیدونه خدا برای خوانندگانش چی گذاشته البته ...

دقیقا فضیلتش خیلی بالاست، حاجت غیر ممکن من که روانشناس شدن بود رو برآورده کرد اما برای کسی که تا حالا عادت نداشته حتی نماز واجب رو بخونه، یا ذکر و دعا و قرآن ورد زبونش نبوده نماز شب براش سنگین هست 

و به قول یک عارف برای یک انسان عادی، حتی ممکنه گفتن  و تکرار کردن اسم الله هم خیلی سنگین باشه چه برسه بخواد ذکرهای خاص بگه 

که من متاسفانه جزو همون افراد عادی بودم که یک باره ای شروع کردم و برام هم سنگین تموم شد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نمیدونم چرا ولی حس میکنم چیزی که شما میگن مشکل خودتون نیست و الان داره زمیتو در بر میگیره ولی کسی نم ...

درسته من فراتر از اون چیزی که فکر میکنی متوجه میشم برا همین میگم بهت اول سوالاتمو جواب بده تا بهت بگم چی به چیه

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
فقط گفتم اونایی که من میخوام بیینم بفهمی کین منم بهت ذر عوض چیز هایی میگم  فقط میگم اول بگو او ...

واقعا هیچ ذهنیتی ندارم شما بگو کیو میخوای ببینی فرشته؟  یا فرا زمینی؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

دقیقا فضیلتش خیلی بالاست، حاجت غیر ممکن من که روانشناس شدن بود رو برآورده کرد اما برای کسی که تا حال ...

دقیقا منطقیه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
چطوریه؟ ای وای. طفلی دخترت

چل شده بودیم شب و روز نداشتیم از ترس

از اون زمان دیگ دخترم ن تواتاقش میخابه ن تنها میخوابه

جاری از خدا بیخبرم براموندعا نوشته بود موکلا اومده بودن تو خونمون 

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
ببین من فقط میخام بدونم بچم صحیح و سالم به دنیا میاد یا نه چون توی قبلی خیلی زجر کشیدم و نموند

نگاه کن هر روز سه تر صلوات برای امام زمان بفرست خدا رو به جدم محمد قسم بده اون زمان حاحتت بگیر خذا قسم به اهل بیت ازش بخواه کمکت کنه بچت سالم باشه

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز