2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست
باز شدنش خطرناکه..اذیت می کنن.

ااگه میدونی  چطور زودتر میشهبگو خطراتشو میدونم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ااگه میدونی  چطور زودتر میشهبگو خطراتشو میدونم

تو بهم بگو اون کسایی که می‌خوام می بینم 

بعد بگو به نظرت اونا کین ؟ من میخوام ببینمشون

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
بنظرم بیشتر بخاطر احضار جن بود اخه از بعدش شروع شدن

چرا نمیخوای عادی زندگی کنی به دور از دردسر😐

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
چه عجیب راه باز شدن سریعش چیه 

یکی از راه های باز شدن سربعش ریاضت کشیدن هست مثلا تا حالا نماز رو به زور می خوندید حالا بیابد نماز شب و سوره های طولانی بخونید و یا برید تو کار احضار روح و جن که اصلا اون موارد بالا رو توصیه نمی کنم چون واقعا خطرناک اند اما

راه آروم آروم باز شدنش آموزش های متافیزیک هست و فکر کنم از چاکرای قلب شروع میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بخاطر چشم سومیه ک فعال کردی  وقتی ام دیدیشون توجه نکن و چشم سومتم ببند ک خیلی خطرناکه

ممیدونی الان من شش ماهه خودمو جر دادم البته اول که وارد این دنیا شدم یه جورایی ناخواسته بود 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

در مورد زندگی مشترک. شما از راه چشم طرف میتونی؟

اره تا حدودی من خدا به پیامبر قسم بدم پیامبر به دخترش قسم بدم شاید بتونم چون تاحالا جواب گرفتم

یکی از راه های باز شدن سربعش ریاضت کشیدن هست مثلا تا حالا نماز رو به زور می خوندید حالا بیابد نماز ش ...

من نماز و سوره طولانی قبوله اما نماز شب اصلا نمیشه

یکی از راه های باز شدن سربعش ریاضت کشیدن هست مثلا تا حالا نماز رو به زور می خوندید حالا بیابد نماز ش ...

اون بازه اذیت میشم یک راه بگو سریع بشه باز کرد

تو بهم بگو اون کسایی که می‌خوام می بینم  بعد بگو به نظرت اونا کین ؟ من میخوام ببینمشون

چند نفرت.؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز