2777
2789
عنوان

دیدن جن

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 221 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید باورت نشه ولی منم میبینم😐محو میشن همیشه برام سوال بوده

دقیقا برا منم اکثرا محو میشت

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اولا جن فقط ابی نیست  دوم اصلا شب روز نداره دیدنش  سوم جن میشع با چشم دید

اون کسی که دیگه جن رو می بینه از دنیای ما روحش جدا میشه و دیگه تو دنیای دیگه سیر می کنه 

اگر تو اشخاص دچار اسکیزوفرنی دقت کنید می بینید دیگه مثل ما نمی تونند رندگی کنند حتی زمان و مکان رو از یاد می برند اگر ازشون بپرسی الان شبه یا روز نمی تونه تشخیص بده اما باز هم درجه بندی دارند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ازت سوال می پرسم جواب بده بیینم تا چه مرحله ای هستی  اول رنگ لباس منو حدس بزن  منم مثل ت ...

احساس میکنم نارنجی

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من میتونم هاله دورمو ببینم ابیه  تمرین کنی تو هم میتونی ببینی

من اکثر تمرکزمو بخاطر اجنه گذاشتم و اینکه تا الان به قیر از نوره  چیزای سیاه هم میبینم

بهم بگو من اون کسایی که میخوام می بینم

درست حدس زدم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792