سلام .خونه دو طبقه خودمون رو فروختیم نصف پولش هم بهمون داده .رفتیم یه خونه ویلایی خریدیم .مث احمقا هیچی بلد نبودیم تحقیق نکردیم مهندس نبردیم .حالا فهمیدیم خونه ۲۲ سال پیش ساخته شده به ما گفتن ۱۲ سال .سقفش تیرآهن هست و به خاطر تخلف سند نداره.دیشب تا حالا دارم سکته میکنم.نصف پولم دادیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم چکار کردی امروز به نتیجه ای رسیدی ؟ امیدوارم به آرامش رسیده باشی
چک گرفتیم ولی شهر ما کوچیکه و تعداد خونه های برای فروش کمه .ما خونه بهتر از خونه خودمون میخوایم.امروز دوتا دیدیم که به درد نمیخوردن .زنگ زدم به بنگاه گفتم با اینکه خونمون رو خریده حرف بزن ضررش رو میدیم اگه میشه خونمون رو فسخ کنه.زمستونی با بچه کوچیک آواره شدیم قشنگ .خیلی حالم بده .یه دعوای جانانه هم با شوهرم کردم. اون میگه تقصیر تو هست هی گفتی خونه عوض کنیم وگرنه ماشین خوب خونه خوب داشتیم .الان نه ماشین داریم نه خونه . منم میگم تو دقت نکردی تقصیر تو هست
حق داری نگران باشی انشاالله که نتیجه کار خیر ه . ببخشید دوست عزیز من معمولا پیگیر تاپیک ها نمیشم ولی نگرانت هستم که پرسیدم .اگر دوست داشتی نتیجه رو بعد بیا بگو . از صمیم قلبم برات دعا میکنم مشکل حل بشه .