2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
اره خونه خیلی خرج داره . یعنی هرچی خرجش کنی بازم مورد هست که بهترش کنی  و اگه ادم پر شور و شری ...

دقیقااااا الان مشکلم همینه

دلم میخواست گرمایش از کف کنم ک هزینه برداشتن سرامیک کف زیادربود شوفاژ ساده زدم

فعلا دارم رو مدل کابینتو کاغذ دیواری شیرالات کار میکنم با وسواس همشو از سایتا سفارش میدم کلی غش ضعف میکنم براش اما واقعا کلی هزینه میبره تا کامل بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ما هر سری تعمیرات شروع کردیم تموم نمیشد اخرش با دعوای شوهرم که ادامه نده ، سر وته کار را هم می اورد& ...

دقیقا خونه قبلیو با یکم ضرر برا همین رد کردم چون خرج میخواست اگ شروع میکردم اندازه ی واحد جدید خرج میزاش رو دستم فروختم زمینو خونه نقلی تر خریدم همون خرجو دارم تو خونه جدید میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام ناراحت نباش حتما با وکیل مشورت کن همه معامله ها راه در رو دارن پنجاه تومنخسارت بدی بهترازبنه کل ...

حاضرم ۲۰۰ میلیون طلا بدم ولی برگردم خونه خودم و تمام

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
دقیقااااا الان مشکلم همینه دلم میخواست گرمایش از کف کنم ک هزینه برداشتن سرامیک کف زیادربود شوفاژ سا ...

مبارکت باشه

توش دل خوش زندگی کنی 

آمین

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ما میگیم خونه مث قلکه ...    

الان که وامو اضاف کارو ی قسمت زیاد از حقوقمونو مث جارو برقی داره میکشه اگ ادم بود میزدم فکشو میاوردم پایین دلم خنک بشه🤣

دقیقا خونه قبلیو با یکم ضرر برا همین رد کردم چون خرج میخواست اگ شروع میکردم اندازه ی واحد جدید خرج م ...

منم کلی خرج این خونه کردم ،حالا که شد خونه دلخواهم تقریبا ، تصمیم گرفتیم مستقل بشیم 

همه چیز رو فروختیم و این شد ماجرای خونه جدید

حاضرم ۲۰۰ میلیون طلا بدم ولی برگردم خونه خودم و تمام

ب فا ل نیک بگیر هم تجربس هم همت کن بگرد ی خونه عالی بدلت باشه پیدا کن با غصه ناله هیچی درست نمیشه...جلو ضررو هروقت بگیری سوده

ب فا ل نیک بگیر هم تجربس هم همت کن بگرد ی خونه عالی بدلت باشه پیدا کن با غصه ناله هیچی درست نمیشه... ...

خونه عالی الانم هست .۴۰۰ تومن پول میخواد که نداریم

الان که وامو اضاف کارو ی قسمت زیاد از حقوقمونو مث جارو برقی داره میکشه اگ ادم بود میزدم فکشو میاوردم ...

من طبقه پایینو تغییر نقشه دادم ولی پنج ساله بالا هستم چون پرنورتره

الان میخوام بالا را تغییر نقشه بدم همش دلم میسوزه تازه دو ساله کفپوش بالا و پوستر کردم 

اگه دست بزنم یهو بجای پنجاه ، 150 خرج می بره 

شوهرمم میگه همسایه ها یکی یکی می کوبن و آپارتمان سازی میکنند این خرجها به باد دادن پوله

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
منم کلی خرج این خونه کردم ،حالا که شد خونه دلخواهم تقریبا ، تصمیم گرفتیم مستقل بشیم  همه چیز ر ...

کاریه ک شده.....من هروقت خرابکاری میکنم بخودم اجازه میدم ی روز غصه بخورم از فرداش میفتم دنبال درست کردنش حالا چ خرابکاری میلیونی باشه چ صدهزاری..

من طبقه پایینو تغییر نقشه دادم ولی پنج ساله بالا هستم چون پرنورتره الان میخوام بالا را تغییر نقشه ب ...

درست میگن حیفه....اگ تواناییشو دارن بفروشین تا مرحله اسکلت بخرین بسازین برا خودتون ولی تعمیراتو تغییر نقشه ابدااا

من طبقه پایینو تغییر نقشه دادم ولی پنج ساله بالا هستم چون پرنورتره الان میخوام بالا را تغییر نقشه ب ...

دیگه پولتون رو جای دیگه خونه نقلی بخرید اجاره بدید .ساخت و ساز رو ول کنید