2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
دو و نیم طبقه که الان دارید یعنی ویلایی میشه؟تازه فروشنده همش میگفت شما دیدید من پول لازمم مفت از چن ...

بله ویلایی با حیاط بزرگ

البته جون میده بکوبی پنج طبقه بسازی بخاطر سودش 

اما من 12 سال پیاپی بازسازیش کردم ، هرچی در می اوردم ، دلم نمیاد

هر سال یه تغییراتی میدم نقشه طبقه پایینو که همون اول عوض کردیم

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
بله ویلایی با حیاط بزرگ البته جون میده بکوبی پنج طبقه بسازی بخاطر سودش   اما من 12 سال پ ...

اینهمه عمر و پول خرجش کردید.دیگه تا بکوبید و بسازید و سود کنید ، کلی از روزای خوش و مهم عمر طی شده.ادم درگیر ساخت و ساز میشه از زندگی و خانواده غافل میشه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلیل اصلی که میگم نمیخوام این خونه رو، همین قدیمی بودنشه .و اینکه بغلش زمین ساخته نشده هست. یه رو ...

ما هر جا میریم می کوبن و میسازن 

همش هم روی اعصابن

مگر اینکه بری یه جایی که کلش اپارتمان نوساز باشه که نکوبند و نسازن . چنین جایی پسند من نیست 

بالاخره یا خدا را بخواه یا خرما را

بله ویلایی با حیاط بزرگ البته جون میده بکوبی پنج طبقه بسازی بخاطر سودش   اما من 12 سال پ ...

ماهم اگه پول داشتیم نقشه عوض کنیم و سقف تیرآهن رو بکنیم تیرچه بلوک ، چون خونه شناژه، دیگه میشد بدهی ها رو بدیم و زندگی کنیم.البته اگه شهرداری فردا نگه خرابش کن .چون امضا و تایید بنیاد مسکن و شهرداری و هیچی رو نداره

ما هر جا میریم می کوبن و میسازن  همش هم روی اعصابن مگر اینکه بری یه جایی که کلش اپارتمان نوسا ...

فعلا هیچی نمیخوام .فقط پولمون رو پس بگیریم راضیم

اینهمه عمر و پول خرجش کردید.دیگه تا بکوبید و بسازید و سود کنید ، کلی از روزای خوش و مهم عمر طی شده.ا ...

شوهرم یه مدت گیر داده بود که بکوبه و بسازه 

چون همکاراش این کاره هستند و از سودش میگن 

اما از وقتی گفتم اگه بکوبیم دیگه از این شهر میرم دیگه فعلا از سرش افتاد

فعلا هیچی نمیخوام .فقط پولمون رو پس بگیریم راضیم

دلم برای شوهرمم میسوزه .تو خونه من همش بلند بلند غصه میخورم اعصابش خرد میشه .الانم زنگ زد گوش بنگاهیه خاموشه.گفت میرم پیداش میکنم

ربطی که نداره ما مقصر خودمونیم .یعنی هیچی حالیمون نبود.شوهرم هم بدبخت و ساده.هیچ جا نرفت بپرسه 

غصه نخور مام بار اول موقع اجاره دادن خیلی کلاه سرمون رفت...تو خرید بعدیم یکم ضرر کردیم ولی همش حالا شده تجربه برامون کامل روال کارو میدونیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شوهرم یه مدت گیر داده بود که بکوبه و بسازه  چون همکاراش این کاره هستند و از سودش میگن  ا ...

خدا رو شکر 

والا سود هم در نهایت برای بچه ها میشه 

در صوررتی که میشه الان براشون وقت و انرژی گذاشت به یه جایی برسن .

ولشون کنی بری دنبال ساخت و ساز و آینده براشون،اونام رها میشن و عواقب داره واقعا

همه چیز هم پول نیست

شوهرم یه مدت گیر داده بود که بکوبه و بسازه  چون همکاراش این کاره هستند و از سودش میگن  ا ...

وای نه اصلا بنایی واقعا دردسر...ما ی خونه بدون امتیازو نصبیجات خریدیم باورکن عین چاه میمونه هرچی خرج میکنیم کامل نمیشه😅

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
غصه نخور مام بار اول موقع اجاره دادن خیلی کلاه سرمون رفت...تو خرید بعدیم یکم ضرر کردیم ولی همش حالا ...

الهی شکر که روزای سخت رو رد کردید

وای نه اصلا بنایی واقعا دردسر...ما ی خونه بدون امتیازو نصبیجات خریدیم باورکن عین چاه میمونه هرچی خرج ...

ما میگیم خونه مث قلکه ...  

وای نه اصلا بنایی واقعا دردسر...ما ی خونه بدون امتیازو نصبیجات خریدیم باورکن عین چاه میمونه هرچی خرج ...

اره خونه خیلی خرج داره . یعنی هرچی خرجش کنی بازم مورد هست که بهترش کنی 

و اگه ادم پر شور و شری باشی که مغزت هی ایده میده ، انگار افتادی تو چاه . تموم نمیشه

الهی شکر که روزای سخت رو رد کردید

شمام ناراحت نباش حتما با وکیل مشورت کن همه معامله ها راه در رو دارن پنجاه تومنخسارت بدی بهترازبنه کلی ضرر کنی

ما هر سری تعمیرات شروع کردیم تموم نمیشد اخرش با دعوای شوهرم که ادامه نده ، سر وته کار را هم می اورد 

یعنی دست ببری تو خونه هی خرج زاییده میشه